whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> socialinės žiniasklaidos

Kaip pridėti ką nors į savo „Facebook“ pokalbių sąrašą?

Jei „Facebook“ jau sukūrėte draugų sąrašus, įjunkite juos dar vieną žingsnį įtraukdami šiuos sąrašus į pokalbių funkciją. Sąrašų naudojimas su pokalbių funkcija organizuoja jūsų draugus, kad greitai pamatytumėte, kada jūsų artimiausi kontaktai yra internete. Pridėjus naują draugą „Facebook“, prireiks tik kelių žingsnių, kad šis draugas būtų įtrauktas į naują ar esamą draugų sąrašą.

Pridėti draugą į sąrašą

Pradėkite pridėdami draugą prie draugų sąrašas. Pagal numatytuosius nustatymus „Facebook“ turi tris draugų sąrašus, tačiau galite sukurti tiek, kiek norite, kad galėtumėte organizuoti draugus, šeimą ir bendradarbius. Numatytieji sąrašai apima artimus draugus, žinias ir ribotą. Įtraukite draugą į sąrašą apsilankę jo profilyje, jo viršelio nuotraukoje spustelėdami „Draugai“ ir pasirinkite „Įtraukti į kitą sąrašą“. Visi jūsų sąrašai yra „Facebook“ naujienų kanalo puslapyje šoninėje juostoje „Draugai“. h3> Įtraukti sąrašą į pokalbį

Įtraukę draugą į sąrašą, atidarykite pokalbį ir spustelėkite įrankių nuostatų piktogramą pokalbių šoninės juostos apačioje. Pasirinkite „Išplėstiniai nustatymai“ ir pasirinkite „Įjungti pokalbį tik kai kuriems draugams“. Įveskite sąrašo ar sąrašų, kuriuos norite įtraukti į pokalbį, pavadinimą. Be to, sąrašus galite išskirti pasirinkdami „Visų draugų pokalbių įjungimas, išskyrus“ ir įvesdami sąrašo pavadinimus.

Kodėl naudoti draugų sąrašus

Jei nenaudojate draugų sąrašų, visi draugai, su kuriais dažnai bendraujate arba pokalbiuose su tais, kurie taip pat turi pokalbį, yra įtraukti. Jei turite daug draugų, kurie naudojasi pokalbiais, kontaktų sąrašas tampa neįmanomas. Naudodami sąrašus galite matyti tik tuos draugus, su kuriais susidomėjote. Nustatymų keitimas leidžia pasirinkti, kuriuos sąrašus matote bet kuriuo metu. Draugai, kurie nėra įtraukti į šiuos sąrašus, nemato tavęs, todėl galite laisvai kalbėtis be pertraukų iš kitų.

Ar draugai žino, draugai niekada nežino, kada įtraukiate juos į sąrašą. Jie niekada nežinos, ar įtraukėte juos į pokalbį, ar juos išjungėte. Neįtraukti draugai nematys jūsų, kad galėtumėte kalbėtis, ir niekada nežinos, kodėl. Draugų sąrašai yra visiškai privatūs.

Draugai nėra sąrašuose

Jei norite bendrauti su konkrečiu draugu, kuris nėra sąraše, jūs neturite keisti nustatymų, kad galėtumėte kalbėtis su juo . Įrašykite draugo vardą į paieškos laukelį, esantį pokalbių šoninės juostos apačioje. Pagal numatytuosius nustatymus piktograma yra pilka, tačiau paspaudus pavadinimą atsiranda naujas pokalbis su asmeniu. Pokalbis su draugu, kuris nėra draugų sąraše, nekeičia jūsų pokalbio būsenos visiems, kurie nėra įtraukti į pokalbį.

Dažnas pokalbis

Jei pokalbiuose nenaudojate draugų sąrašų, vienintelis kitas būdas pridėti ką nors pokalbiui „Facebook“ dažnai bendrauja su juo. Draugų sąrašų naudojimas yra daug greitesnis būdas pridėti ką nors. Sąveika apima komentavimą, pranešimų siuntimą, skonį ir net ieškant draugų pokalbiuose ir pokalbiuose. Galite kalbėtis su žmogumi bet kuriuo metu, kai jūsų draugas palaiko pokalbį ir yra pasiekiamas ieškant jo vardo pokalbių šoninėje juostoje.


URL:http://lt.whycomputer.com/social-media/100411396.html

socialinės žiniasklaidos
  • Kaip sukurti „YouTube“ kanalo paskyrą Public

    2012 m. Spalio mėn. „YouTube“ pakeitė savo vaizdo įrašų ir kanalų privatumo nustatymų metodiką, pereinant nuo paslėpto /viešojo paskyros modelio prie „YouTube“ paskyros susiejimo su „Google“ paskyra arba „Google+“ profiliu . Vaizdo įrašų privatumo nustatymai tvarkomi pagal vaizdo įrašus ir yra dar k

  • „Wink on Facebook Mean“ 

    „Facebook“ turi visą kalbą ir, jei nežinote, nesuprantate nuorodų svetainėje ir svetainėje. Kai kurių „Facebook“ įrašų ar puslapių iššifravimas yra tarsi bandyti skaityti knygą kita kalba, nes žodžiai naudojami kitaip nei tikitės. Sužinoję apie „Facebook“ termino reikšmę, galite dalyvauti diskusijoj

  • „Facebook“ naujinime galite įtraukti dvi nuorodas? 

    „Facebook“ leidžia bendrinti vieną ar daugiau nuorodų į išorinį turinį viename būsenos atnaujinime, tačiau tik pirmoji naujinimo lauke įvesta nuoroda bus rodoma kaip nuorodos peržiūra su miniatiūra, puslapio pavadinimu ir trumpu susieto puslapio aprašymu. Jei norite į „Facebook“ būsenos atnaujinimą

Interneto žinios © http://lt.whycomputer.com