whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> socialinės žiniasklaidos

Kaip blokuoti prieigą prie „Twitter

Jūs galite užblokuoti kitus naudotojus prieiti prie „Twitter“ paskyros keliais skirtingais būdais. Pirma, galite užblokuoti „Twitter“ naudotoją nustatydami savo profilio puslapyje parinktį. Taip pat galite užblokuoti ir pranešti apie piktnaudžiavimo vartotoją ar įtariamą šlamštą. Galite įgalinti funkciją „Apsaugoti savo tweets“, kad nustatytumėte savo paskyrą privačiai. Kai jūsų „tweets“ yra apsaugoti, naudotojai turi paprašyti ir patvirtinti jūsų paskyrą. Galiausiai galite išjungti nustatymą, kad kiti naudotojai galėtų surasti jus „Twitter“ pagal jūsų el. Pašto adresą.

Blokuoti vartotoją

Galite blokuoti atskirus „Twitter“ naudotojus nuo jūsų profilio arba matyti savo „tweets“ savo tvarkaraštyje. Jei sekėte naudotoją arba jei naudotojas jus sekė, ši abiejų sąskaitų būsena bus nedelsiant pakeista į „Atšaukti“. Užblokuotas vartotojas negali siųsti tiesioginių pranešimų į jūsų paskyrą, o jūsų „tweets“ nebus rodomi užblokuotų naudotojų paieškose. Norėdami užblokuoti vartotoją, pereikite prie jo profilio puslapio, tada spustelėkite rodyklę šalia asmens piktogramos. Spustelėkite „Blokuoti @Username“, kur Vartotojo vardas yra „Twitter“ rankena.

Blokuoti ir pranešti naudotoją

Kai blokuojate ir pranešate apie paskyrą, paskyra yra kaip galimą problemos sąskaitą. Jei papildomi naudotojai blokuoja ir praneša apie paskyrą, „Twitter“ sustabdys arba visiškai panaikins paskyrą. Jei norite blokuoti ir pranešti apie paskyrą, pereikite prie naudotojo profilio puslapio, tada spustelėkite rodyklę šalia asmens piktogramos. Spustelėkite parinktį „Pranešti apie„ Nepageidaujamo el. Vartotojo vardą “, kai naudotojas yra naudotojo„ Twitter “rankena.

Apsaugokite„ My Tweets “

Apsaugodami savo„ tweets “, jūsų profilio puslapis yra paslėptas nuo viešo požiūrio. Tik jūsų pasekėjai gali peržiūrėti jūsų profilį ir įrašus. Jei vartotojas nori sekti jūsų paskyrą, jis turi atsiųsti jums užklausą, o kvietimas lieka laukiant būsenos, kol nepatvirtinsite arba nepatvirtinsite užklausos. Norėdami apsaugoti savo „tweets“, atidarykite „Twitter“ nustatymų meniu, tada spustelėkite parinktį „Saugumas ir privatumas“. Spustelėkite žymės langelį „Apsaugoti mano tweets“, esančią šalia puslapio apačios, tada spustelėkite „Išsaugoti“. Pirmyn, jūsų pasekėjai turi būti patvirtinti, o „tweets“ apsaugoti nuo naudotojų, kurie nesilaiko jūsų paskyros.

Slėpti el. pašto adresą

„Twitter“ naudotojai gali rasti kitus platformos naudotojus naudodami savo el. pašto adresus, jei šis nustatymas yra įjungtas. Galite išjungti nustatymą, kad paslėptumėte kitų naudotojų el. Pašto adresą, atidarę meniu Saugumas ir privatumas, tada pažymėkite žymės langelį „Leiskite kitiems rasti mane pagal el. Pašto adresą“. Jei norite išsaugoti nustatymus, spustelėkite „Išsaugoti pakeitimus“.


URL:http://lt.whycomputer.com/social-media/100419413.html

socialinės žiniasklaidos
  • Kaip atkurti ištrintus ir užblokuotus vardus į „Facebook

    “ Nors paprastai esate visiškai kontroliuojamas, kas rodomas jūsų „Facebook“ draugų sąraše, galite pastebėti, kad kai kurie jūsų „Facebook“ draugai netikėtai buvo užblokuoti ar ištrinti, jei įsilaužėlis gauna savo prisijungimo informaciją arba „Facebook“ pabaigoje atsiranda programinės įrangos kla

  • Kaip įdėti savo studijas „Facebook“ profilyje

    Kadangi „Facebook“ sukasi aplink ryšius su asmenine informacija, pridedant savo išsilavinimą prie profilio, galite rasti ilgai pamestus draugus arba susisiekti su kitais dabartiniais studentais. Jis taip pat gali padėti atnaujinti savo dabartinius draugus, kurie negali palaikyti tiesioginio kontakto

  • Kaip išjungti „Tumblr“ ir „Facebook“ integraciją

    Jei susiejate „Tumblr“ tinklaraštį su „Facebook“ paskyra, jūsų „Tumblr“ įrašai, mėgstami ir klausimai skelbiami jūsų laiko skalėje. Jei norite užkirsti kelią „Tumblr“ skelbimui automatiškai, galite panaikinti žymės „Bendrinti įrašus savo laiko juostoje“, „Dalintis mėgstamiausi savo laiko juostoje“ i

Interneto žinios © http://lt.whycomputer.com