Interneto žinios
Pagal numatytuosius nustatymus „Skype“ išsaugo jūsų pokalbių istoriją debesyje, kad ji būtų sinchronizuota visuose įrenginiuose. Nors programoje galima ištrinti visų kontaktų istoriją, ištrinti tik vienam kontaktui esančius pranešimus šiuo metu neįmanoma.
„Skype“ istorijos ir jos ištrynimo nustatymai yra Privatumo skiltyje bendrų nustatymų meniu.
Prisijunkite prie savo „Skype“ paskyros, spustelėkite Skype, tada – Privatumas, kad atidarytumėte Privatumo skirtuką.
Paspauskite mygtuką Rodyti išplėstinius nustatymus. Tai išskleis papildomų galimybių meniu, kuriame galite keisti, kaip gaunate žinutes, skambučius ir kiek laiko „Skype“ saugo pokalbių istoriją.
Šalia išskleidžiamo Laikyti istoriją meniu paspauskite Išvalyti istoriją.
Iššokančiame Ištrinti istoriją dialoge spustelėkite Ištrinti, kad patvirtintumėte veiksmo atlikimą. Priklausomai nuo duomenų kiekio, procesas gali užtrukti kelias sekundes.
Baigę, spauskite Išsaugoti arba Atšaukti. Pasirinkite Išsaugoti, jei keitėte ir kitus nustatymus.
%appdata%\Skype ir atidarykite gautą aplanką. Suraskite savo „Skype“ vartotojo vardą, nukopijuokite failą main.db į kitą vietą. Vėliau, norėdami atkurti, tiesiog įklijuokite šį failą atgal į pradinį katalogą.
ĮvadasNaršydami internete paliekame įrašų apie lankytas svetaines, slapukus, išsaugotus slaptažodžius ir atsisiuntimų istoriją. Norėdami apsaugoti privatumą, galite išvalyti šiuos duomenis.Firefox1 žingsnisAtidarykite Firefox naršyklę ir eikite į meniu Įrankiai → Nuostatos (arba Tools → Options).2 ž
LG Vu mobilusis telefonas turi atskirą žinučių siuntimo ir gavimo funkciją, kuri leidžia siųsti trumpas tekstines žinutes kitiems telefonams. Visos gautos ir išsiųstos žinutės saugomos telefono vidinėje atmintyje. Jei norite atlaisvinti vietą arba apsaugoti privatumą, galite ištrinti žinučių istorij