Interneto žinios
Įdiegę „Tumblr Savior“ naršyklės plėtinį, galėsite greitai užblokuoti bet kokius įrašus savo „Tumblr“ skydelyje, kuriuose yra žodžiai arba frazės, įtrauktos į plėtinio juodąjį sąrašą. Skriptas paslėps visus įrašus, kuriuose yra užblokuoti terminai. Nors „Tumblr“ leidžia ignoruoti konkrečius vartotojus, „Tumblr Savior“ leidžia į juodąjį sąrašą įtraukti ne tik vartotojo vardą, bet ir jo tikrąjį vardą, pravardes ar sutrumpinimus, kad nebūtų matomi jokie minėjimai.
Spustelėkite „Tumblr Savior“ piktogramą naršyklės įrankių juostoje. Jei piktograma nematoma, eikite į plėtinio nustatymus ir įjunkite „Tumblr Savior“.
Įveskite norimo blokuoti vartotojo „Tumblr“ vardą į pirmąjį juodojo sąrašo laukelį. Jei žinote jo tikrąjį vardą, pravardes ar santrumpas, jas taip pat galite įtraukti.
Paspauskite mygtuką "Save" (Išsaugoti), kad pakeitimai taptų nuolatiniai ir visi vartotojo minėjimai nebebūtų rodomi jūsų skydelyje.
Norėdami ne tik slėpti įrašus, bet ir sustabdyti vartotojo privačius pranešimus, pridėkite jo vardą prie "Ignored Users" (Ignoruotų vartotojų) sąrašo (nuoroda skiltyje "Resources"). Įveskite vardą į laukelį ir spustelėkite "Ignore" (Ignoruoti). Tai taip pat neleis jo įrašams rodyti jūsų skydelyje, nors jis vis dar galės peržiūrėti jūsų viešus įrašus.
Jei vartotojo vardas yra bendrinis terminas, jo įtraukimas į juodąjį sąrašą gali netikėtai užblokuoti įrašus, kuriuose tas žodis naudojamas kitu kontekstu. Galite sukonfigūruoti „Tumblr Savior“ taip, kad būtų rodomas pranešimas, kai įrašas yra užblokuotas. Spustelėkite plėtinio piktogramą, pasirinkite skirtuką "Settings" (Nustatymai), pažymėkite norimas informacijos rūšis ir spustelėkite "Save" (Išsaugoti).
Instrukcijos Žingsnis 1 Atidarykite naršyklę, eikite į tumblr.com ir prisijunkite su el. pašto adresu bei slaptažodžiu. Žingsnis 2 Paspauskite pavarėlės piktogramą „Nustatymai“ viršuje, nuvilkite iki puslapio apačios ir spustelėkite nuorodą „Temos“. Žingsnis 3 Viršuje paspauskite mygtuką „Pateikti t
„Tumblr“ vartotojo blokavimas ir atblokavimasUžblokuodami vartotoją „Tumblr“, jis nebegali siųsti jums žinučių ir peržiūrėti jūsų tinklaraščio. Blokavimas atliekamas įvedus vartotojo vardą į Ignoruojamų vartotojų puslapį, tačiau netiksliai įrašytas vardas gali netyčia blokuoti neteisingą asmenį. Jei