Interneto žinios
Įrenginio apsauga su slaptažodžiu neleidžia neleistinai naudoti jūsų asmeninės informacijos. Jei neteisingas slaptažodis įvedamas per daug kartų, iPhone saugumo sumetimais išsijungia ir rodo minėtą pranešimą. Tokiu atveju telefonas turi būti atstatytas į gamyklinę būseną. Jei neturite neseniai sukurtos atsarginės kopijos arba niekada nesinchronizavote su iTunes, galite prarasti svarbius duomenis.
Duomenų atkūrimo galimybė priklauso nuo kelių veiksnių. Jei reguliariai sinchronizuojate iPhone su konkrečiu kompiuteriu per iTunes, įrenginys gali atpažinti tą kompiuterį kaip „namų“ ir leis sukurti atsarginę kopiją prieš išvalant telefoną. Tai optimalus atvejis – galėsite atkurti iPhone iki būsenos, kai jis buvo išjungtas, tik be slaptažodžio užrakinimo. Jei, prisijungę prie kompiuterio, gaunate klaidos pranešimą arba niekada nesinchronizavote, be iTunes ar iCloud atsarginės kopijos duomenys bus prarasti, išskyrus tai, kas buvo įrašyta po paskutinės atsarginės kopijos sukūrimo.
1. Prijunkite iPhone prie kompiuterio ir atidarykite iTunes.
2. Jei šoninis meniu paslėptas, spustelėkite „View“ → „Show Sidebar“.
3. Palaukite, kol iPhone pasirodys įrenginių sąraše, spustelėkite jį dešiniu pelės mygtuku ir pasirinkite „Back Up“. Palaukite, kol atsarginė kopija bus sukurta.
4. Po to pasirinkite „Restore“ ir sekite ekrane rodomus nurodymus, kad atstatytumėte telefoną į gamyklinę būseną.
5. Baigus atkūrimą, iPhone pateiks „Setup Assistant“ – likite prisijungę prie iTunes ir pasirinkite „Restore From iTunes Backup“, jei atsarginė kopija yra prieinama.
Jei iPhone niekada nebuvo sinchronizuotas arba neatpažįsta jūsų kompiuterio, reikia įjungti atkūrimo režimą.
Po gamyklinio atkūrimo iPhone vėl pateiks „Setup Assistant“. Įveskite reikiamą informaciją ir sekite ekrane rodomus žingsnius. Jei turite iCloud atsarginę kopiją, įsitikinkite, kad telefonas yra prijungtas prie Wi‑Fi. Jei naudojate iTunes atsarginę kopiją, palikite iPhone prijungtą prie kompiuterio. Pasirinkus „Restore From iCloud Backup“ arba „Restore From iTunes Backup“, duomenys bus atkurti. Jei atsarginės kopijos nėra, pasirinkite „Set Up as New iPhone“ ir pradėkite nuo švaraus lapo.
Kas nutinka, kai „Yahoo“ paskyra užrakinama?Jei kada nors susidūrėte su užrakinta „Yahoo“ paskyra, greičiausiai tai įvyko dėl kelių nesėkmingų bandymų įvesti slaptažodį. Saugumo sumetimais „Yahoo“ el. pašto ir pokalbių serveriai automatiškai užrašo paskyrą, kad apsaugotų ją nuo neautorizuotos prieig
Kompiuterio vaizdo plokštė ir monitorius kartu kuria ekrano vaizdą: plokštė generuoja vaizdo duomenis, o monitorius juos rodo. Kiekvienas monitorius turi optimalią skiriamąją gebą, kurią jis geriausiai atvaizduoja. Jei vaizdo plokštė bando rodyti vaizdą tokia skiriamąja gėba, kurios monitorius nepal