whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> Skaitmeninė žiniasklaida

Kaip nuotraukas paversti taškų matricos efektu

Įvadas

Senesni taškų matricos spausdintuvai kurdavo tekstą ir paveikslus iš mažų taškų. Norėdami suteikti nuotraukoms retro išvaizdą, galite Photoshop programoje imituoti šį efektą naudodami pusiau tonų filtrą.

Žingsniai Photoshop programoje

  1. Atidarykite norimą nuotrauką.
  2. Eikite į Layer → Duplicate Layer, kad sukurtumėte kopiją.
  3. Pasirinkite Image → Adjustments → Black & White, kad nuotrauką paverstumėte juodai baltą.
  4. Atidarykite Filter → Sketch → Halftone Pattern. Reguliuokite Size – nustatykite norimą taškų dydį, ir Contrast – kol taškai taps ryškūs ir atskirti.
  5. Grįžkite į Layers skydelį ir sumažinkite Opacity iki maždaug 30 %. Tai leis matyti originalų sluoksnį per taškų matricos filtrą ir sukurs tikro spausdinimo įspūdį.

URL:https://lt.whycomputer.com/media/100414429.html

Skaitmeninė žiniasklaida
  • Kaip konvertuoti MP3 į WAV formatą

    Kaip konvertuoti MP3 į WAVNorint įrašyti MP3 dainas į garso CD, pirmiausia reikia konvertuoti jas į WAV formatą, nes CD grotuvai palaiko tik nekompresuotą garso takelį. WAV failai užima daug daugiau vietos nei MP3, todėl, jei konvertuojate daugelį takelių, reikės pakankamai laisvos saugojimo vietos.

  • Kaip konvertuoti PDF failą į JPEG formatą

    PDF (Portable Document Format) – vienas populiariausių tekstų ir grafikos dokumentų formatų. Kartais norint įterpti PDF į skaidrių demonstraciją ar svetainę, patogiau konvertuoti jį į paveikslų formatą, pvz., JPEG. „Preview“ programoje „Mac“ kompiuteriuose konversija atliekama automatiškai, o Window

Interneto žinios © https://lt.whycomputer.com