Interneto žinios
Pagal numatytuosius nustatymus „Bing“ saugo visas jūsų įvestas paieškas. Duomenys išlieka iki 28 dienų arba kol atsijungiate nuo Windows Live ID paskyros. Jei norite apsaugoti privatumą ir neleisti kitiems matyti savo paieškų, galite rankiniu būdu išvalyti šią istoriją. Štai kaip tai padaryti keliais paprastais žingsniais.
Norint tinkamai išvalyti „Bing“ istoriją, jūsų naršyklėje turi būti įjungti „JavaScript“ ir slapukai. Taip pat galite visiškai išjungti istorijos fukciją spustelėdami nuorodą „Išjungti istoriją“ kairėje paieškos istorijos puslapio pusėje.
Jei nesate patenkinti „Bing“ paieškos rezultatų kokybe arba esate nukreipti į šį variklį net naudojant kitą paieškos sistemą, galite visiškai pašalinti „Bing“ iš „Firefox“ ir nustatyti kitą variklį kaip numatytąjį. „Bing“ pašalinimas kaip numatytąjį paieškos variklį Paspauskite ant „Bing“ logotip
„Google“ paieška leidžia saugoti jūsų atliktų užklausų istoriją, kuri rodoma išplečiamajame meniu po paieškos laukeliu. Pradėjus rašyti užklausą, „Google“ pasiūlys ankstesnius panašius terminus. Jei ši funkcija trukdo, ją galima išjungti nuostatose, o vėliau – vėl įjungti. Atkreipkite dėmesį, kad iš