Interneto žinios
LinkedIn – profesionalų socialinis tinklas, kuriame galite bendrauti su kolegomis, buvusiais darbdaviais ir ieškoti naujų darbo galimybių. Pagal numatytuosius nustatymus jūsų profilis yra matomas paieškos sistemoms ir internete. Naudodami privatumo nuostatas galite padaryti, kad jūsų viešas profilis būtų nerodomas arba matomas tik jūsų ryšiams. Taip pat galite reguliuoti, kas mato jūsų veiklą „LinkedIn“ platformoje.
Prisijunkite prie „LinkedIn“ paskyros. Viršutiniame meniu spustelėkite savo vardą ir pasirinkite „Nustatymai“. Eikite į skirtuką „Profilis“ ir spustelėkite nuorodą „Redaguoti viešą profilį“.
Pasirinkite radijo mygtuką „Nerodyti viešo profilio niekam“. Paspauskite „Atgal į nustatymus“, kad grįžtumėte į pagrindinį meniu.
Skiltyje „Kas gali matyti jūsų veiklos srautą“ pasirinkite iš išskleidžiamojo meniu „Jūsų ryšiai“. Paspauskite „Išsaugoti pakeitimus“.
„Nustatymų“ meniu spustelėkite nuorodą „Keisti profilio nuotrauką ir matomumą“. Pasirinkite radijo mygtuką „Mano ryšiai“ šalia parinkties „Be to, vartotojams, kuriems rašau žinutes, mano profilio nuotrauka matoma“. Išsaugokite pakeitimus.
Po šių veiksmų jūsų „LinkedIn“ profilis ir veikla bus matomi tik tiems žmonėms, su kuriais esate susiję.
Shareaza – tai failų dalijimosi programa, leidžianti atsisiųsti muziką, filmus, žaidimus ir kitus failus iš kitų vartotojų internete. Ją gali sulėtinti keletas veiksnių, pavyzdžiui, „Windows“ ugniasienė arba netinkami programos nustatymai. Šiame straipsnyje parodysime, kaip išspręsti ugniasienės tru
„Notes“ funkcija „Facebook“ leidžia rašyti ilgesnius įrašus – tarsi tinklaraščio įrašus – be papildomos platformos. Galite pridėti nuotraukas, žymėti draugus ir kontroliuoti, kas mato kiekvieną įrašą. Pradžia 1 žingsnis Atidarykite savo profilio puslapį, užveskite pelę ant meniu Daugiau ir spustelėk