Interneto žinios
„Facebook“ leidžia dalintis nuotraukomis su draugais, bet taip pat galite jį naudoti kaip internetinę nuotraukų saugyklą – įkelti ir išsaugoti visus savo vaizdus, o vėliau patiems nuspręsti, kada, kaip ir su kuo juos dalinsite. Be galimybės dalintis su konkrečiomis grupėmis ar asmenimis, „Facebook“ suteikia galimybę apriboti matomumą tik sau.
Prisijunkite prie savo „Facebook“ paskyros ir kairiajame meniu po skyriumi „Mėgstamiausi“ spustelėkite nuorodą „Nuotraukos“, kad atidarytumėte savo nuotraukų puslapį.
Viršuje paspauskite mygtuką „+ Pridėti nuotraukas“, kad atidarytumėte įkėlimo langą.
Prie mygtuko „Skelbti nuotraukas“ pasirinkite privatumo išskleidžiamąjį meniu ir nustatykite „Tik aš“, kad nuotraukos matytų tik jūs.
Paspauskite mygtuką „Pridėti nuotraukas“ ir atsivers failų pasirinkimo dialogas.
Raskite norimas įkelti nuotraukas, laikydami klavišą „Ctrl“ spustelėkite kelias nuotraukas. Pasirinkę visas norimas nuotraukas, atleiskite „Ctrl“ ir spauskite „Išsaugoti“.
Galiausiai spustelėkite „Skelbti nuotraukas“. Po įkėlimo nuotraukos bus matomos tik jums.
„Facebook“ – tai platforma, skirta dalintis informacija. Vartotojai gali informuoti draugus ir šeimą, ką veikia, kur keliauja, bei parodyti, kas vyksta, įkeliant nuotraukas ir vaizdo įrašus. Be to, „Facebook“ leidžia dalintis svarbiausiomis naujienomis, nuorodomis į kitus tinklalapius ir įdomiais va
„Facebook“ ir „MySpace“ – tai populiarios socialinių tinklų platformos, leidžiančios susisiekti su draugais, siųsti žinutes ir sekti jų naujienas. Šiame straipsnyje pateikiami paprasti žingsniai, kaip rasti bei pridėti draugų profilius abiejose platformose.Rasti draugą „Facebook“1 žingsnisPrisijunki