Interneto žinios
„Facebook“ programėlė iPhone leidžia bet kurioje vietoje pašalinti draugus. Nors mobilioji versija neturi visų funkcijų, draugo šalinimo galimybė yra įtraukta. Po to, kai pašalinsite asmenį iš draugų sąrašo, jis nebegalės rašyti ar matyti jūsų asmeninio laiko juostos privačios dalies.
Atsisiųskite ir įdiekite „Facebook“ programėlę į savo iPhone, jei dar jos neturite. Atidarykite App Store, spustelėkite „Search“ ir įveskite „Facebook“. Pasirinkite programėlę iš rezultatų, spustelėkite „Free“, tada „Install“.
Atidarykite programėlę ir prisijunkite naudodami savo „Facebook“ el. pašto adresą bei slaptažodį.
Paspauskite meniu mygtuką kairiajame viršutiniame kampe ir pasirinkite „Friends“, kad pamatytumėte draugų sąrašą.
Raskite draugą, kurį norite pašalinti, ir spustelėkite jo vardą. Atsidarys jo laiko juosta. Paspauskite mygtuką „Friends“ ir iš meniu pasirinkite „Unfriend“. Patvirtinkite pasirinkimą spustelėdami „OK“.
Facebook – populiariausia socialinių tinklų svetainė pasaulyje, leidžianti palaikyti ryšį su draugais, susisiekti su senais pažįstamais ir net susipažinti su naujais žmonėmis. Platforma turi patogią paieškos funkciją, kurią galite naudoti norėdami rasti draugus, šeimos narius ar kitus asmenis pagal
„Facebook“ – viena populiariausių socialinių tinklų platformų, kuri 2010 m. turėjo daugiau nei 500 mln. aktyvių naudotojų. Jei dar nesate prisiregistravę, bet susidomėjote draugo profiliu, be paskyros jo peržiūrėti negalėsite. Norint pamatyti kieno nors „Facebook“ puslapį, būtina turėti savo paskyrą