Interneto žinios
Prisijungus prie „Facebook“, draugai mato jūsų buvimo internete būseną per jų pokalbių langą. Jei nenorite būti matomi – pavyzdžiui, nenorite, kad jūsų vadovas žinotų, kad esate socialiniame tinkle, arba tiesiog nenorite kalbėtis – galite įjungti „slaptą režimą“ ir išjungti pokalbius. Po šio nustatymo visada atrodysite neprisijungę, net jei iš tikrųjų esate prisijungę.
Spustelėkite mygtuką „Chat“ (Pokalbis) ekrano apačioje, kad atidarytumėte pokalbių langą.
Virš pokalbių lango spustelėkite krumpliaračio piktogramą (nuostatų). Pasirinkite „Išjungti pokalbį“ ir patvirtinkite spustelėdami „Gerai“. Mygtukas „Chat“ dabar rodys „Išjungta“, o jūsų draugai nebesugaus jūsų vardo savo pokalbių languose.
Kaip naudotis pokalbių funkcija „Bearshare“ „Bearshare“ prisijungė prie populiarių momentinių pranešimų (IM) platformų, įdiegdamas pokalbių įrankį „Bearshare 6“. Šiame vadove sužinosite, kaip užsiregistruoti, atsisiųsti programą, rasti bendraminčių ir saugiai bendrauti. 1 žingsnis – Sukurkite paskyr
„Facebook“ suteikia erdves, tokias kaip „Naujienų srautas“, kur draugai dalijasi įrašais ir palaiko ryšį. Be paprastų žinučių, galite įterpti ir įvairius simbolius, pavyzdžiui, širdeles. Jums nereikia kurti paveikslėlių grafinėje programoje ir įkelti jų – tiesiog naudokite HTML simbolį ir gausite ši