Interneto žinios
Jei išjungiate savo Facebook paskyrą, visi susiję verslo puslapiai automatiškai išjungiami. Deaktyvuota paskyra negrąžina šių puslapių, todėl klientai jų neranda. Tačiau po paskyros aktyvavimo galite rankiniu būdu atkurti kiekvieną puslapį. Atstatymas vyksta iš karto ir jūsų turinys lieka nepakitęs.
Jūsų verslo puslapis dabar vėl prieinamas klientams ir gali būti naudojamas įprastai.
Ar netyčia ištrynėte savo tinklalapį ir norite jį atkurti? Galbūt kuriate naują svetainę ir norėtumėte peržiūrėti senų puslapių idėjas. Nesvarbu, kodėl, dažnai yra galimybė atgauti prarastą turinį.Žingsniai, kaip atkurti ištrintą tinklalapįŽingsnis 1Surinkite visą su svetaine susijusią informaciją –
Idealiu atveju pakanka vieno mygtuko spustelėjimo, kad iš karto išsiųstumėte įdomų internetinį puslapį bet kuriam žmogui pasaulyje. Naršyklės „Firefox“, „Chrome“ ir „Internet Explorer“ tokio mygtuko neturi, tačiau jos leidžia įdiegti priedus, kurie puslapius persiunčia. Tokie priedai yra nemokami, m