whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> Programinė įranga

Kaip sukurti kubizmo stiliaus meną Photoshop programoje

Kubizmas – tai meninis judėjimas, kuriame naudojamos geometrinės formos, aštrios linijos bei šviesos ir tamsos atspalviai, kad parodytų objekto įvairias puses dvimatis vaizde. Šį judėjimą pradėjo Pablo Picasso ir Georges Braque, o jų kūriniai stipriai paveikė modernųjį meną 20‑amčio pradžioje.

Kaip sukurti kubizmo stiliaus meną Photoshop programoje

1 žingsnis

Atidarykite Photoshop, eikite į File > Open ir pasirinkite paprastą foną bei nuotrauką. Kairėje įrankių juostoje spustelėkite Marquee Tool (arba paspauskite klavišą M) ir pažymėkite norimą sritį. Paspauskite Ctrl+J, kad sukurtumėte naują sluoksnį su pasirinkta dalimi.

2 žingsnis

Dukart spustelėkite naujo sluoksnio miniatiūrą sluoksnių skydelyje, kad atsidarytų Layer Style langas. Pasirinkite Inner Glow. Jei jo nematote, eikite į Layer > Layer Style > Inner Glow. Skiltyje Structure nustatykite Blend Mode į Multiply.

3 žingsnis

„Inner Glow“ lange nustatykite Size į 136 ir Opacity į 36 %. Patvirtinkite OK. Pasirinkę sluoksnį, eikite į Edit > Free Transform (arba paspauskite Ctrl+T) ir ištempkite bei pasukite jį pagal poreikį. Norėdami pasukti, laikykite pelės žymeklį šiek tiek už kampo, kol pamatysite sukimo rodyklę, ir sukite. Laikydami Ctrl, keiskite sluoksnio išdėstymą iki pat pasitenkinimo.

4 žingsnis

Pasirinkite originalų paveikslėlio sluoksnį ir pakartokite ankstesnius veiksmus, kad sukurtumėte dar 25–30 sluoksnių. Norėdami greitai pritaikyti tą patį efektą, spustelėkite sukurtą sluoksnį, laikydami Ctrl ir dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Copy Layer Style, tada įklijuokite jį į kitus sluoksnius (Paste Layer Style).

Eksperimentuokite su kitais stiliais: pasirinkite sluoksnį, spustelėkite Pattern Overlay, pridėkite Hue/Saturation korekcijos sluoksnį per Image > Adjustments > Hue/Saturation ir reguliuokite spalvas. Išsaugokite galutinį kūrinį – jūsų kubizmo paveikslas yra paruoštas.


URL:https://lt.whycomputer.com/software/100406955.html

Programinė įranga
  • Kaip konvertuoti nuotrauką į „Pixel Art“ naudojant „Photoshop“

    ĮvadasPastaraisiais metais pixel art tapo populiariu stiliumi kompiuterinėje animacijoje. Anksčiau pikselizacija buvo tik neišvengiamas žemo rezoliucijos vaizdų bruožas, tačiau šiandien ją galima sukurti tikslingai, naudodami bet kurią nuotrauką Photoshop programoje.1 žingsnis – įkelkite nuotraukąAt

  • Kaip sukurti nuotraukų knygą naudojant Photoshop CS

    Daugelis žmonių nori dalintis savo fotografijomis su kitais. Vienas iš patogiausių būdų – sukurti nuotraukų knygą, kurią galima parduoti ir netgi užsidirbti. Tokia knyga – tai nuotraukų rinkinys, išdėstytas puslapiuose su aprašomuoju tekstu. Jei turite prieigą prie Adobe Photoshop, galite patys paru

Interneto žinios © https://lt.whycomputer.com