whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> Programinė įranga

Kaip sukurti profesionalų portretą Photoshop programoje

Teatre, kine, modeliuotojų ir televizijos pasaulyje portretas (headshot) yra jūsų vizitinė kortelė. Tai pirmas įspūdis, kurį mato įdarbinimo vadovai, agentai ir castingų direktoriai, kartu su kontaktine informacija, padedančia gauti svajonių vaidmenį. Šiame vadove sužinosite, kaip naudodami Adobe Photoshop sukurti savo portretą – puikus būdas išbandyti idėjas prieš investuojant į profesionalią fotosesiją. Galite sukurti kelis skirtingus portretus skirtingoms rolėms arba vieną, kuris geriausiai atspindi jūsų įvaizdį.

1 žingsnis

Atidarykite Adobe Photoshop. Pasirinkite meniu File → New. Laukelyje Name įrašykite „ManoPortretas“, Width – 8,5, Height – 11 ir išskleidžiamajame meniu pasirinkite inches. Paspauskite OK – bus sukurtas tuščias drobės lapas.

2 žingsnis

Pasirinkite File → Open, suraskite artimo plano nuotrauką ir du kartus spustelėkite failą. Nuotrauka atsivers atskirame skirtuke.

3 žingsnis

Jei norite juodai baltos nuotraukos, eikite į Image → Mode → Grayscale ir patvirtinkite, kad norite atmesti spalvas. Praleiskite šį žingsnį, jei nuotrauka jau yra spalvų arba pageidaujate spalvoto portreto.

4 žingsnis

Pasirinkite Select → All, tada Edit → Copy. Užverkite nuotraukos skirtuką ir spustelėkite No, kad nesaugotumėte pakeitimų.

5 žingsnis

Grįžkite į drobę ir paspauskite Ctrl+V, kad įklijuotumėte nuotrauką. Norėdami pakeisti dydį, eikite į Edit → Transform → Scale, laikydami Shift, vilkite kampinį tašką į vidų, kol aplink nuotrauką matysite balto krašto juostą – palikite šiek tiek vietos apatinėje dalyje.

6 žingsnis

Pasirinkite įrankį T (teksto įrankis). Viršutinėje įrankių juostoje pasirinkite aiškų, lengvai skaitomą šriftą, pvz., Arial Black. Jei spalva nejuoda, spustelėkite spalvų laukelį, pasirinkite juodą ir patvirtinkite OK. Spustelėkite baltą erdvę po nuotrauka ir įrašykite asmens vardą, o pagal poreikį – ūgį, svorį, kontaktinę informaciją (svetainės adresą, telefono numerį, el. pašto adresą) ir paskiausius vaidmenis.

Reikalingi įrankiai

  • Skaitmeninė nuotrauka

URL:https://lt.whycomputer.com/software/100407900.html

Programinė įranga
  • Kaip CorelDRAW programoje sukurti reklamines juostas

    Pagrindinis reklaminių juostų kūrimas CorelDRAW X4 suteikia daugybę galimybių individualizuoti jūsų dizainus. Nors naudinga turėti pagrindinių dizaino žinių, programoje ir oficialioje Corel svetainėje rasite pamokas pradedantiesiems. Pagrindines klaviatūros kombinacijas ir funkcijas galite rasti Pag

  • Kaip pridėti interaktyvių elementų prie PDF naudojant Adobe Acrobat

    Adobe Portable Document Format (PDF) leidžia vartotojams dalintis dvimatėmis, fiksuoto išdėstymo dokumentais įvairiose platformose naudojant nemokamą programą Adobe Reader. Norint kurti, redaguoti ir tvarkyti PDF failus, būtina naudoti komercinę programą Adobe Acrobat. Įdiegus Acrobat, interaktyvių

Interneto žinios © https://lt.whycomputer.com