whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> Kompiuteriniai tinklai

Kaip sukurti savo klipų meną

Reikalingi įrankiai

Jums reikės balto popieriaus, juodosios plonos rašiklio, spalvotų žymeklių (arba spalvų programos) ir skenerio arba fotoaparato. Norint pasiekti profesionalų rezultatą, patogus bus naudoti grafikos redaktorių, pavyzdžiui, Photoshop.

1. Piešimas

Ant balto popieriaus nupieškite norimą paveikslėlį tvirtu juodu rašikliu. Stenkitės, kad linijos būtų vientisos ir be tarpų.

2. Spalvinimas (pasirinktinai)

Uždėkite ryškias, sodrias spalvas naudojant žymeklius. Jei norite, galite šį žingsnį praleisti ir spalvą pridėti vėliau skaitmeniniu būdu.

3. Skeneriavimas ir bazinis apdorojimas

Įkelkite piešinį į kompiuterį naudojant skenerį arba fotoaparatą. Nustatykite tinkamą šviesumą ir kontrastą, tada išsaugokite failą „.jpg“ arba „.gif“ formatu.

4. Fono pašalinimas Photoshop programoje

Atidarykite nuotrauką Photoshop'e. Pasirinkite Magic Wand įrankį, spustelėkite balto fono dalį ir iš meniu pasirinkite Select → Similar. Tada dar kartą spustelėkite Select → Inverse ir Edit → Copy, po to Edit → Paste. Gausite sluoksnį su piešiniu ant permatomos fonų.

5. Spalvinimas ir efektų pridėjimas

Naudodami Magic Wand įrankį pasirinkite atskirus elementus, pasirinkite norimą spalvą arba gradientą ir pritaikykite. Pridėkite naujus sluoksnius, kad galėtumėte įterpti šešėlius, išblukimą ar kitus efektus.

6. Įterpimas į dokumentą

Atidarykite norimą programą (Word, Publisher, interneto puslapio kūrimo įrankį). Pasirinkite Insert → Picture → From File, suraskite savo klipų meno failą, spustelėkite Insert ir pritaikykite dydį pagal poreikį.


URL:https://lt.whycomputer.com/tinklas/100418129.html

Kompiuteriniai tinklai
  • Kaip sukurti siluetą naudojant GIMP

    Siluetai – tai puikus vizualinis elementas skelbimuose, lankstinukuose, brošiūrose ar internetiniuose straipsniuose. Net jei galvojate, kad jų kūrimas yra sudėtingas, su nemokama programa GIMP tai labai paprasta. 1 žingsnis Atidarykite GIMP, eikite į Failas → Atverti ir pasirinkite paveikslėlį, iš k

  • Kaip įterpti animacinius paveikslėlius į Microsoft Outlook

    Kaip įterpti animacinius paveikslėlius į el. laišką ir parašą Microsoft OutlookAnimacijos ir paveikslėliai gali suteikti jūsų laiškams gyvybingumo, padėti geriau perteikti informaciją ar tiesiog pridėti šmaikštų akcentą. Kadangi daugelis profesionalų naudoja Outlook el. pašto klientą, čia pateikiami

Interneto žinios © https://lt.whycomputer.com