Interneto žinios
Numatyta, kad bet koks jūsų Tumblr tinklaraštyje paskelbtas turinys matomas visiems, nepriklausomai nuo to, ar jie sekasi jūsų tinklaraščiu ar ne. „Tumblr“ siūlo keletą privatumo nustatymų. Jei kalbamas tinklaraštis nėra pagrindinis, galite jį apsaugoti slaptažodžiu; taip pat galite atskirai padaryti įrašus privačius tiek pagrindiniame, tiek antriniame tinklaraštyje.
Kai apsaugote tinklaraštį slaptažodžiu, niekas kitas jo negalės sekti, nors esami sekėjai lieka nepakitę. Slaptažodžiu apsaugoto tinklaraščio įrašai nebus rodomi sekėjų skydelyje; sekėjai matys tik trumpą trijų naujausių įrašų peržiūrą sekamų asmenų sąraše, bet norint perskaityti visą turinį, reikia atverti tinklaraštį ir įvesti slaptažodį.
Apskritai privatūs įrašai matomi tik jums, kai esate prisijungę prie „Tumblr“. Vienintelė išimtis – jei privatų įrašą paskelbiate grupės tinklaraštyje ir pakvietėte kitus bendradarbiauti, jie taip pat galės jį matyti.
Jei jau nebepritariate perskelbti animuotų GIF‑ų ir slinkti po neribotą „Tumblr“ skydelį, paprasčiausias būdas nutraukti veiklą – visiškai ištrinti savo „Tumblr“ tinklaraštį. Atlikus šį veiksmą atgal negalima – ir kadangi pasekmės skiriasi priklausomai nuo to, ar ištrinate pagrindinį, ar antrinį tin
Tumblr pats savaime nesiūlo tiesioginio apmokėjimo už jūsų įrašus, tačiau galite paversti savo „Tumblr“ tinklaraštį pajamų šaltiniu. Paprasčiausias būdas – įdėti skelbimus į savo puslapį arba net į pačius įrašus. Be to, „Tumblr“ gali veikti kaip socialinės medijos platforma, padedanti pritraukti kli