whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> Internetas

Kas nutinka, jei ištrinsite „Tumblr“?

Jei jau nebepritariate perskelbti animuotų GIF‑ų ir slinkti po neribotą „Tumblr“ skydelį, paprasčiausias būdas nutraukti veiklą – visiškai ištrinti savo „Tumblr“ tinklaraštį. Atlikus šį veiksmą atgal negalima – ir kadangi pasekmės skiriasi priklausomai nuo to, ar ištrinate pagrindinį, ar antrinį tinklaraštį, būtina įsitikinti, kad nepašalinsite daugiau, nei planuojate.

Jūsų turinys

Pašalinus „Tumblr“ tinklaraštį, visas jame paskelbtas turinys išnyksta. Tai nereiškia, kad jūsų kūriniai išnyksta iš visos platformos: jei kiti naudotojai juos peršėlė (reblog’ino), jie lieka jų tinklaraščiuose. Vienintelis būdas, kad turinys būtų pašalintas iš kitų paskyrų, – kad pats tas naudotojas ištrintų atitinkamus įrašus arba pašalintų visą savo tinklaraštį.

Antrinis tinklaraštis

Pašalinus antrinį tinklaraštį, išnyksta tik šio tinklaraščio turinys. Jo URL adresas tampa laisvas ir gali būti užregistruotas bet kam. Atkreipkite dėmesį, kad grupės tinklaraščio ištrinti negalima, kol jo nariai nepaliko grupės arba nebuvo pašalinti. Jei nepašalinsite visų narių, nuosavybė tiesiog persikelia kitam nariui. Turėdami administratoriaus teises, galite pašalinti visus narius ir tada ištrinti grupės tinklaraštį; jei tinklaraštis vis dar aktyvus, paprastai yra mandagu paklausti narių, ar jie nori jį tęsti, prieš jį ištrinant.

Pagrindinis tinklaraštis

Pašalinus pagrindinį tinklaraštį, išnyksta visa „Tumblr“ paskyra. Prarasite viską, ką kada nors darėte platformoje: antrinius tinklaraščius ir jų turinį, sekamų asmenų sąrašą, patį paskyros profilį. Visų jūsų tinklaraščių URL adresai tampa laisvi ir gali būti užregistruoti bet kam. Vėl galėsite susikurti visiškai naują paskyrą, naudodami tą patį el. pašto adresą.

Įsigytas turinys

Visi pirkimai, susiję su ištrintu tinklaraščiu, bus prarasti. Jei norite perkelti įsigytas premium šablonus į kitą tinklaraštį, prieš ištrynimą susisiekite su „Tumblr“ komanda. Jei ištrinate visą paskyrą, prarasite visus „Tumblr“ kreditus, kuriuos galėjote turėti.


URL:https://lt.whycomputer.com/internetas/100409216.html

Internetas
  • Ką mato kiti, kai ištrinate „Facebook“ paskyrą?

    Yra keletas priežasčių, kodėl galite norėti palikti „Facebook“ – nuo privatumo nerimo iki persekiojimo problemų arba tiesiog nuobodulio. Kadangi sprendimas dažnai yra galutinis, svarbu žinoti, kaip ištrinti paskyrą ir kokie duomenys liks po jos pašalinimo.Deaktyvavimas vs. ištrynimas„Facebook“ siūlo

  • Kas nutinka, kai ištrinate slapukus?

    Beveik kiekviena svetainė, kurią lankote internete, jūsų kompiuteryje sukuria slapukus. Šie nedideli failai saugo įvairią informaciją apie jūsų veiklą internete – nuo paskyrų prisijungimų ir naršymo istorijos iki laikinų duomenų, pavyzdžiui, prekių krepšelyje esantų prekių. Nors kai kurios svetainės

Interneto žinios © https://lt.whycomputer.com