Interneto žinios
Antriniai „Tumblr“ tinklaraščiai gali būti ištrinti per konkretaus tinklaraščio nustatymų puslapį. Skirtingai nuo pirminių blogų, antriniai gali turėti kelis narius; jei norimas ištrinti tinklaraštis turi kitų narių, pirmiausia pašalinkite juos, nes kitaip blogas liks veikiantis su likusiais nariais.
1. Spustelėkite nustatymų piktogramą (krumpliaračio formos) viršutinėje skydelio dalyje.
2. Iš išskleidžiamo meniu pasirinkite tinklaraščio, kurį norite deaktyvuoti, pavadinimą.
3. Puslapio apačioje spustelėkite mygtuką „Ištrinti“.
4. Patvirtinkite veiksmą – įveskite savo vartotojo vardą, slaptažodį ir tinklaraščio URL, tada spustelėkite „Patvirtinti“. Blogas bus išjungtas.
Jei vietoje mygtuko „Ištrinti“ matote mygtuką „Palikti“, tai reiškia, kad tinklaraštyje yra kiti nariai.
1. Skydelyje pasirinkite tinklaraštį iš dešinės pusės išskleidžiamo meniu ir spustelėkite „Nariai“.
2. Atsiradusiame lange pašalinkite visus kitus naudotojus, susijusius su tinklaraščiu.
3. Baigę narius pašalinti, galite ištrinti tinklaraštį įprastu būdu.
Kaip ir visos socialinės platformos, tinklaraščiai nėra tik šauksmai į interneto tuštumą – tai dialogas. Nesvarbu, ar turite atsakymą į kieno nors klausimą, ar norite pridėti savo nuomonę prie diskusijos, į įrašą galite atsakyti keliais būdais.Vienas iš jų – perkėlimas (reblog) – visada prieinamas,
Kodėl verta naudoti Google Analytics„Tumblr“ neturi įmontuotų įrankių srauto statistikai. Integruodami Google Analytics gausite duomenis apie lankytojų skaičių, šaltinius, paieškos frazes ir populiariausius įrašus.ŽingsniaiPrisijunkite prie savo Google paskyros arba susikurkite naują (žr. išteklius)