Interneto žinios
Jei asmens vardas Skype rodomas pilkai, tai reiškia, kad jis jus užblokavo. Jūs vis dar galite matyti jį kontaktų sąraše, tačiau kai jis jus užblokuoja, jo buvimo būsenos informacija jums nebepasiekiama.
Blokuodamas kitą naudotoją, Skype traktuoja jus kaip nežinomus žmones. Nei jūs, nei blokavimą atlikęs asmuo negalite matyti vienas kito būsenos (prisijungęs, neaktyvus). Skype neinformuoja apie blokavimą – nei blokavęs, nei blokavimą patyręs asmuo negauna pranešimo.
Kai jus blokuoja, jūsų vardas pašalinamas iš jo kontaktų sąrašo, todėl jis niekada nebus matęs, ar esate prisijungęs. Jūsų vardas lieka jo kontaktų sąraše, bet jo buvimo būsena jums nebus rodomi, kol jis nesunaikins blokavimo.
Twitter tiesioginių žinučių (DM) sistema veikia panašiai kaip paprastas el. paštas. Įeinančios, dar neskaitytos žinutės rodomos jūsų DM dėžutėje, tačiau sistema nesuteikia pranešimo, kai jūsų išsiųstos žinutės jau perskaitytos. Neskaitytos žinutės Jei turite neskaitytų DM, pagrindiniame Twitter tink
Blokuodami asmenį Skype, neleidžiate jam jokiu būdu su Jumis susisiekti. Jis nebegali matyti Jūsų prisijungimo būsenos, o Jūs liekate nematomi jo blokavimo sąraše. Kiti Jūsų kontaktai vis dar gali matyti ir rašyti Jums.Kas daro Skype blokavimasBlokavimas Skype yra „tylus“ funkcionalumas – blokuojama