Interneto žinios
Jei ištrinate savo „Tumblr“ paskyrą, kartu pašalinamas pagrindinis tinklaraštis ir visi antriniai tinklaraščiai. Ištrynus paskyrą, iš karto pašalinami ir grupiniai tinklaraščiai, kuriuose buvote narys. Pagrindinio tinklaraščio šalinimas iš esmės pašalina visą paskyrą, todėl visi likę tinklaraščiai dingsta kartu su juo.
Jei norite pašalinti tik antrinį tinklaraštį, tai galite padaryti nesunaikinant pagrindinio tinklaraščio ar visos paskyros.
Po paskyros ištrynimo jos neįmanoma aktyvuoti ar atkurti. Tai reiškia, kad nebegalėsite atkurti nei tinklaraščių, nei įrašų. Prarandami ir visi mokami temos, nebent paprašėte „Tumblr“ perkelti jas į kitą tinklaraštį. „Tumblr“ patvirtina, kad įmonė negali padėti atkurti jūsų turinio ar duomenų. Galite bandyti susigrąžinti seną tinklaraščio adresą, kai kuriate naują „Tumblr“ paskyrą.
Jei jau nebepritariate perskelbti animuotų GIF‑ų ir slinkti po neribotą „Tumblr“ skydelį, paprasčiausias būdas nutraukti veiklą – visiškai ištrinti savo „Tumblr“ tinklaraštį. Atlikus šį veiksmą atgal negalima – ir kadangi pasekmės skiriasi priklausomai nuo to, ar ištrinate pagrindinį, ar antrinį tin
„Tumblr“ vaizdo įrašų įkėlimo pagrindai„Tumblr“ – tai socialinės medijos ir mikro‑blogų platforma, leidžianti kurti, tvarkyti ir sekti tinklaraščius įvairiomis temomis. Šiuose tinklaraščiuose dažnai naudojamas multimedijos turinys, įskaitant vaizdo įrašus, kuriuos galite įterpti į įrašą arba įkelti