Interneto žinios
Norite dalintis savo gyvenimu „Facebook“ su draugais, bet kai kurie nuotraukų, vaizdo įrašų ar komentarų elementai gali būti netinkami kolegoms ar pažįstamiems. Tokiu atveju galite sukurti vadinamąjį ribotą profilį – draugų sąrašą, kuriam suteikiama ribota prieiga prie jūsų informacijos. Valdyti, kiek duomenų matys riboto profilio nariai, galite per privatumo nustatymus.
Prisijunkite prie savo „Facebook“ paskyros.
Kairiajame meniu spustelėkite „Draugai“, tada viršuje paspauskite mygtuką „Redaguoti draugus“.
Pasirinkite „Sukurti sąrašą“. Suteikite jam pavadinimą, pvz., „Ribotas profilis“.
Peržiūrėkite draugų sąrašą, spustelėkite šalia kiekvieno draugo vardą – šalia jo nuotraukos pasirodys žymėjimas. Kai pridėjote visus norimus draugus, spauskite „Sukurti sąrašą“.
Eikite į „Paskyra“ → „Privatumo nustatymai“. Pasirinkite „Individualizuoti nustatymus“ ir naudodami išskleidžiamuosius meniu keiskite, kas gali būti matoma ribotam profiliui. Galėsite apriboti prieigą tiek atskiriems asmenims, tiek visam sąrašui.
Facebook – populiariausia socialinių tinklų svetainė pasaulyje, leidžianti palaikyti ryšį su draugais, susisiekti su senais pažįstamais ir net susipažinti su naujais žmonėmis. Platforma turi patogią paieškos funkciją, kurią galite naudoti norėdami rasti draugus, šeimos narius ar kitus asmenis pagal
„Facebook“ suteikia erdves, tokias kaip „Naujienų srautas“, kur draugai dalijasi įrašais ir palaiko ryšį. Be paprastų žinučių, galite įterpti ir įvairius simbolius, pavyzdžiui, širdeles. Jums nereikia kurti paveikslėlių grafinėje programoje ir įkelti jų – tiesiog naudokite HTML simbolį ir gausite ši