whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> Socialinė žiniasklaida

Kaip susieti Twitter su Facebook ir automatiškai dalintis retweet'ais

Norėdami automatiškai skelbti Twitter įrašus ir retweet'us savo Facebook laiko juostoje, susiekite abiejų platformų paskyras. Susiejus paskyras, spustelėję „Retweet“ mygtuką, įrašas automatiškai pasirodys ir „Facebook“.

Kaip susieti Twitter su Facebook

1 žingsnis

Prisijunkite prie savo Twitter paskyros, spustelėkite piktogramą „Gear“ (Nustatymai) ir pasirinkite „Settings“ (Nustatymai), kad atsidarytų paskyros puslapis.

2 žingsnis

Kairėje meniu juostoje pasirinkite „Profile“, tada dešinėje pusėje, skiltyje „Facebook“, spustelėkite mygtuką "Connect to Facebook". Atsivers naujas naršyklės langas.

3 žingsnis

Įveskite savo Facebook el. pašto adresą ir slaptažodį, spustelėkite "Log In" (Prisijungti).

4 žingsnis

Patvirtinkite leidimus: spustelėkite "Okay", kad Twitter galėtų peržiūrėti jūsų viešą profilį ir draugų sąrašą, tada dar kartą "Okay", kad Twitter galėtų skelbti įrašus jūsų vardu. Langas užsidarys, o jūsų Facebook nuotrauka pasirodys Twitter profilio skiltyje.

5 žingsnis

Įsitikinkite, kad parinktis "Post Retweets to Facebook" (Skelbti retweet'us į Facebook) yra įjungta skiltyje "Allow Twitter To" (Leisti Twitter). Paspauskite "Save Changes" (Išsaugoti pakeitimus).

Po šių nustatymų kiekvieną kartą paspaudę "Retweet" po tweet'u, jis automatiškai pasirodys jūsų Facebook laiko juostoje.


URL:https://lt.whycomputer.com/social-media/100411314.html

Socialinė žiniasklaida
  • Kaip rasti savo įrašus „Facebook“

    Jei dažnai naudojate „Facebook“, gali tekti rasti seną savo įrašą – pavyzdžiui, priminti, ką rašėte, arba pamatyti, kaip draugas reagavo. Nors platforma turi bendrą paieškos funkciją, ji nerodo jūsų asmeninių įrašų. Todėl norint peržiūrėti savo senus įrašus, reikės pasinaudoti naršyklės paieška.Žing

  • Kaip ištrinti „Facebook“ paskyrą

    Jei pavargo nuo „Facebook“ ir norite visiškai pašalinti savo paskyrą, tai reiškia, kad ją ištrinsite – ne tik laikinai išjungsite. Ištrynimas pašalina visus jūsų duomenis iš platformos ir nepalieka galimybės atstatyti paskyrą. Ištrynimo procesas Apsilankykite „Delete My Account“ puslapyje (nuoroda s

Interneto žinios © https://lt.whycomputer.com