whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> Socialinė žiniasklaida

Kaip sustabdyti Twitter tweetų siuntimą į Facebook paskyrą

Jei jūsų Twitter paskyra yra susieta su Facebook, tweetai automatiškai rodomi jūsų Facebook laiko juostoje. Vietoj kiekvieno tweet'o rankinio šalinimo galite sustabdyti Twitter siunčiant turinį į Facebook. Tai nereikia atskirti paskyrų – Twitter leidžia keisti dalijimosi nustatymus. Taip pat Twitter gali skelbti tweetus jūsų Facebook puslapiuose; juos taip pat galima išjungti.

Kaip sustabdyti tweetų siuntimą į Facebook

  1. Spustelėkite pavarų piktogramą (⚙️) viršutiniame dešiniajame kampe ir meniu pasirinkite Settings (Nustatymai), kad patektumėte į paskyros nustatymų puslapį.
  2. Kairiajame meniu spustelėkite Profile (Profilis), kad pamatytumėte ir redaguotumėte profilio informaciją. Facebook dalijimosi nustatymai yra Facebook skiltyje.
  3. Atžymėkite laukelius Post retweets to Facebook (Skelbti perskaitus į Facebook) ir Post to my Facebook profile (Skelbti į mano Facebook profilį), kad sustabdytumėte tweetų siuntimą į asmeninį profilį.
  4. Jei norite, kad tweetai nebebūtų skelbiami jūsų verslo puslapiuose, atžymėkite Post to my Facebook page (Skelbti į mano Facebook puslapį).
  5. Paspauskite Save Changes (Išsaugoti pakeitimus). Nuo šio momento Twitter nustos skelbti tweetus Facebook.
  6. Spustelėkite Home, kad grįžtumėte į pagrindinį Twitter puslapį.

Patarimai

  • Jei norite vėl dalintis tweetais Facebook, tiesiog vėl pažymėkite laukelius Post retweets to Facebook ir Post to my Facebook profile.
  • Norėdami visiškai atskirti paskyras, skiltyje Facebook spustelėkite nuorodą Disconnect it (Atsieti). Vėl susieti paskyras turėsite, jei norėsite vėl skelbti tweetus Facebook.
  • Pašalinus Twitter programėlę iš Facebook, galite pažymėti Delete all your Twitter activity on Facebook (Ištrinti visą Twitter veiklą Facebook), kad išvalytumėte visus senus tweetus.

URL:https://lt.whycomputer.com/social-media/100418817.html

Socialinė žiniasklaida
  • Kaip visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrą

    Kaip visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrąJei rūpi asmeninės informacijos privatumas, galite pasirinkti visišką paskyros ištrynimą. Ištrynus paskyrą, jos nebus galima atkurti, o visi duomenys – draugų sąrašas, žinutės, nuotraukos – taps nepasiekiami. Alternatyva – paskyros deaktyvavimas, kuris ti

  • Kaip prisijungti prie „Facebook“ naudojant „Google“ paskyrą

    Įvadas„Facebook“ ir „Google“ – du populiariausi pasaulio tinklalapiai. Jei jau turite „Facebook“ paskyrą, galite ją susieti su „Google“ paskyra, kad prisijungimas būtų greitesnis ir patogesnis.Kaip susieti paskyrasŽingsnis 1Prisijunkite prie savo „Facebook“ paskyros ir viršutiniame dešiniajame meniu

Interneto žinios © https://lt.whycomputer.com