Interneto žinios
Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite įrankių juostos vietą viršuje ir pasirinkite Menų juosta, kad matytumėte meniu.
Pasirinkite Įrankiai → Interneto parinktys.
Spustelėkite Ištrinti skiltyje „Naršymo istorija“. Nuimkite varnelę prie pirmojo lauko, o likusius pažymėkite. Galiausiai spustelėkite Ištrinti.
Uždarykite parinkčių langą spustelėdami Gerai ir išjunkite naršyklę. Kai ją vėl atversite, „Facebook“ bus atsijungęs.
Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite įrankių juostą ir pasirinkite Menų juosta.
Eikite į Įrankiai → Išvalyti neseniai naudotą istoriją.
Pasirinkite išskleidžiamajame meniu Viską, pažymėkite visus laukus ir spustelėkite Išvalyti dabar.
Spustelėkite tris vertikalias brūkšnes įrankių juostoje ir pasirinkite Nuostatos.
Slinkite žemyn ir spustelėkite Rodyti išplėstines nuostatas. Tada spustelėkite Išvalyti naršymo duomenis.
„Laikas“ laukelyje pasirinkite Nuo pat pradžių, pažymėkite visus laukus ir spustelėkite Išvalyti naršymo duomenis.
„Facebook“ ir „MySpace“ – tai populiarios socialinių tinklų platformos, leidžiančios susisiekti su draugais, siųsti žinutes ir sekti jų naujienas. Šiame straipsnyje pateikiami paprasti žingsniai, kaip rasti bei pridėti draugų profilius abiejose platformose.Rasti draugą „Facebook“1 žingsnisPrisijunki
Įkeldami failą, padarote jį neatskiriama puslapio dalimi, leidžiančia lankytojams peržiūrėti ir mėgautis jūsų turiniu. QuickTime failas gali turėti bet kokio tipo mediją – nuo vaizdo įrašų iki grafikų. Pasinaudodami Facebook įrankiais, per kelias minutes galite įkelti ir rodyti savo QuickTime mediją