Interneto žinios
„Facebook“ žymėjimo funkcija prideda socialinį elementą prie nuotraukų, tačiau galbūt nenorite, kad visi draugai matytų nuotraukas, kuriose esate pažymėti, jei jų patys neįkėlėte. Nors visiškai užblokuoti kitus nuo jūsų žymėjimo neįmanoma, galite pakeisti privatumo nustatymus, kad tik jūs matytumėte jus žyminčias nuotraukas. Taip pat galite pašalinti žymėjimą iš nuotraukos – tokiu atveju tas asmuo nebegalės vėl jus pažymėti toje pačioje nuotraukoje.
Prisijunkite prie Facebook.com ir įveskite savo paskyrą.
Paspauskite ant savo profilio nuotraukos (arba rodyklės) viršutiniame dešiniajame kampe ir išskleidžiamajame meniu pasirinkite „Privatumo nustatymai“.
Kairiajame meniu spustelėkite „Pasirinktinis“ ir tada – „Tvarkyti nustatymus“.
Perslinkite žemyn iki skyriaus „Kiti dalijasi“ ir paspauskite „Keisti nustatymus“ šalia „Vaizdo įrašų ir nuotraukų, kuriose esate pažymėti“.
Pasirinkite dabartinį matomumo nustatymą, spustelėkite „Keisti“ ir iš sąrašo pasirinkite „Tik aš“. Patvirtinkite spustelėdami „Išsaugoti nustatymus“.
Po šių pakeitimų tik jūs galėsite matyti nuotraukas, kuriose esate pažymėti.
„Facebook“ ir „MySpace“ – tai populiarios socialinių tinklų platformos, leidžiančios susisiekti su draugais, siųsti žinutes ir sekti jų naujienas. Šiame straipsnyje pateikiami paprasti žingsniai, kaip rasti bei pridėti draugų profilius abiejose platformose.Rasti draugą „Facebook“1 žingsnisPrisijunki
Kas yra „Facebook“ grupės ir kaip jos veikia„Facebook“ leidžia bendrauti ne tik pridėjus draugus, bet ir sukuriant puslapius bei grupes. Puslapiai dažniausiai naudojami verslui ar žinomiems asmenims skelbti naujienas, o grupės – bendraminčių bendruomenei diskutuoti, keistis informacija ir netgi turė