Interneto žinios
Vitražo efektas gali paversti paprastą nuotrauką ar iliustraciją į įspūdingą, spalvingą meno kūrinį. Net nuobodi, peršviesinta ar per tamsi nuotrauka tampa gyva ir dinamiška, kai pritaikoma šis stilius. Photoshop suteikia paprastą įrankį – Stained Glass filtrą – kuris leidžia greitai pasiekti norimą rezultatą ir papildomai naudoti kitus efektus, kad kūrinys atrodytų dar realistiškesnis.
Atidarykite Photoshop, eikite į File > New. Lauke „Name“ įrašykite Vitražas ir spustelėkite OK.
Pasirinkite File > Place (arba Place Embedded). Naršykite iki norimo JPEG arba GIF failo, spustelėkite Place ir du kartus spustelėkite ant darbo vietos, kad įkeltumėte vaizdą.
Eikite į Filter > Texture > Stained Glass. Reguliuokite šiuos parametrus, kol pasieksite norimą išvaizdą:
Paspauskite OK, kad pritaikytumėte efektą.
Po vitražo filtro galite pridėti kitų Photoshop efektų – pvz., Layer Styles, Adjustment Layers arba Filter Gallery – kad pavyzdžiui, suteiktumėte papildomą blizgesį, kontrastą ar spalvų koregavimą.
ĮvadasCruzer – populiari SanDisk gaminama USB atmintinė. Naudojant USB atmintinę kaip įkrovos įrenginį, galima patikrinti ar atstatyti neveikiančią kompiuterį, įdiegti naują operacinę sistemą arba turėti savo mėgstamą Linux distribuciją visur su savimi. Norint, kad kompiuteris paleistų „Cruzer“ įren
Kaip sukurti grafikus naudojant Adobe PhotoshopAdobe Photoshop yra viena populiariausių grafikos programų, nes ji yra itin lanksti. Ją galima naudoti įvairioms užduotims – nuo reklamų ir brošiūrų kūrimo iki animacijų, taip pat puikiai tinka verslo pristatymams ar vyriausybiniams tinklalapiams skirtų