whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> Programinė įranga

Kaip spausdinti Avery 5267 etiketes

Etiketės yra puikus būdas tvarkyti dokumentus, receptus ar siuntimo informaciją. Naudodami iš anksto paruoštus Avery 5267 etikečių šablonus arba sukurdami savo, galite greitai ir tiksliai atspausdinti 80 etikečių viename lape.

Naudojant Microsoft Word

1 žingsnis

Atidarykite Word, spustelėkite skirtuką Mailings ir pasirinkite mygtuką Labels. Paspauskite etiketės piktogramą apatiniame dešiniajame lange.

2 žingsnis

Iš meniu Label Vendors pasirinkite Avery US Letter, suraskite ir du kartus spustelėkite Avery 5267 – Easy Peel Return Address Labels. Paspauskite New Document – atsidarys puslapis su keturiomis stulpeliais.

3 žingsnis

Įveskite norimą tekstą į viršutinę kairiąją etiketę. Pažymėję tekstą, kortelėje Home keiskite šriftą, dydį ir spalvą.

4 žingsnis

Pažymėkite visą tekstą, paspauskite Ctrl+C, pereikite į kitą etiketę ir paspauskite Ctrl+V. Kartokite, kol užpildysite visas etiketės eilutes. Prireikus – koreguokite tekstą.

Įdėkite etikečių popierių į spausdintuvą, spustelėkite File → Print, nurodykite norimą kopijų skaičių ir spausdinkite.

Naudojant Paint

1 žingsnis

Atidarykite Paint, spustelėkite Properties, įrašykite plotį 0.5 ir aukštį 1.75 colių, pasirinkite Inches ir patvirtinkite.

2 žingsnis

Pasirinkite spalvą, spustelėkite įrankį Text (A) ir įrašykite etiketės tekstą, nustatydami šriftą ir dydį.

3 žingsnis

Pasirinkite Select → Select all, nukopijuokite Ctrl+C. Perjunkite į Properties ir nustatykite puslapio dydį 8.5 × 11 colių. Įklijuokite Ctrl+V.

4 žingsnis

Padalinkite puslapį į 4 stulpelius po 20 etikečių (iš viso 80). Palikite 0.031 colio viršutinę ir apatinę, bei 0.1 colio kraštų ir tarp stulpelių parašus.

Spustelėkite File → Print, įkelkite etikečių popierių, nurodykite norimą kopijų skaičių ir spausdinkite.

Naudojant Microsoft Publisher

1 žingsnis

Atidarykite Publisher, pasirinkite Labels iš Most Popular šablonų. Skiltyje Manufacturers spustelėkite Avery US Letter ir du kartus spustelėkite Avery 5267 – šablonas atsidarys darbo erdvėje.

2 žingsnis

Pasirinkite Insert → Draw Text Box ir nubrėžkite teksto laukelį ant etiketės.

3 žingsnis

Įveskite norimą informaciją, pažymėkite tekstą, kortelėje Home keiskite šriftą, spalvą, dydį ir išdėstymą.

4 žingsnis

Spustelėkite File → Print. Įsitikinkite, kad skiltyje Settings → Pages pažymėta Multiple copies per sheet, kad būtų spausdinama visa etikečių lapas.

Įjunkite spausdintuvą, įkelkite etikečių popierių, nurodykite norimą lapų skaičių ir spausdinkite.

Patariama

  • Paint yra paprasta piešimo programa, todėl jame nėra iš anksto paruoštų Avery šablonų. Jums teks rankiniu būdu sukurti šabloną pagal 5267 matmenis ir paskui kopijuoti jį į visą lapą.

Reikalingi įrankiai

  • Microsoft Word
  • Windows Paint
  • Microsoft Publisher
  • Etikečių popierius
  • Spausdintuvas

URL:https://lt.whycomputer.com/software/100405164.html

Programinė įranga
  • Kaip spausdinti etiketes naudojant lazerinį spausdintuvą

    Ar norite pažymėti daiktus namuose ar biure? Norite, kad tai atrodytų profesionaliai? Su lazeriniu spausdintuvu ir paprasta programine įranga etiketes galima spausdinti greitai, lengvai ir kokybiškai. Toliau – žingsnis po žingsnio instrukcija. Žingsniai 1. Įjunkite spausdintuvą Įjunkite spausdintuvą

  • Kaip spausdinti etiketes „WordPerfect“

    WordPerfect leidžia greitai sukurti ir atspausdinti gražias etiketes. Jei nežinote, kaip tai padaryti, sekite šiuos paprastus nurodymus – niekada daugiau nepraleisite laiko ir pinigų dėl netinkamų etikečių.1 žingsnisAtidarykite tuščią dokumentą WordPerfect programoje. Pasirinkite meniu Formatas → Et

Interneto žinios © https://lt.whycomputer.com