whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> Programinė įranga

Kaip sujungti „Live Paint“ objektus Illustrator programoje

„Live Paint“ funkcija leidžia patogiai užpildyti ir spalvinti vektorinius objektus tiesiai ekrane, net jei vektorinės srities nėra aiškiai apibrėžtos. Kartais prireikia sujungti kelias jau „Live Paint“ grupes – tai ne toks sudėtingas procesas, kaip gali atrodyti.

Žingsnis 1

Raskite tarpus, kuriuos reikia sujungti. Eikite į meniu View > Show Live Paint Gaps, kad matytumėte neužpildytus tarpus.

Žingsnis 2

Pasirinkite Direct Selection Tool. Laikydami Shift, spustelėkite visas „Live Paint“ grupes, kurias norite sujungti, ir įsitikinkite, kad jos visos pažymėtos.

Žingsnis 3

Eikite į meniu Object > Live Paint > Merge. Tai sujungs pasirinktus objektus į vieną „Live Paint“ grupę.

Po sujungimo dar kartą patikrinkite View > Show Live Paint Gaps, kad įsitikintumėte, jog tarpų nebeliko.

Reikalingi įrankiai

  • Adobe Illustrator

URL:https://lt.whycomputer.com/software/100406904.html

Programinė įranga
  • Kaip sukurti parašą naudojant Microsoft Paint

    ĮvadasParašas su plunksna ir popieriumi atspindi asmenybę. Skaitmeniniame pasaulyje šis aspektas gali atrodyti sunkus, nes šriftai nesuteikia tokio paties jausmo. Tačiau galite sukurti unikalų parašą, naudodami Microsoft Paint ir mėgstamo žaidimo paveikslėlį. Štai paprasti žingsniai, kaip tai padary

  • Kaip naudoti Microsoft Paint skaitmeninei nuotraukai redaguoti

    Microsoft Paint yra įtrauktas į Windows ir leidžia greitai redaguoti skaitmenines nuotraukas. Šiame vadove sužinosite, kaip naudoti pažymėjimus, spalvas, linijas ir figūras, kad patobulintumėte nuotraukas. Žingsniai 1 žingsnis Atidarykite programą Paint: spustelėkite meniu „Start“, eikite į „Visos p

Interneto žinios © https://lt.whycomputer.com