Interneto žinios
Monster.com leidžia lengvai pridėti kelis gyvenimo aprašymus prie savo profilio, todėl dažnai atsiranda daugiau nei reikia. Nors nereikalingą CV galima ištrinti, svarbu žinoti, kad šis veiksmas yra negrįžtamas – pašalinti duomenys nebegalės būti atkurti. Be to, kai kurios įmonės gali turėti jūsų CV kopiją, jei jos jau buvo atsisiųstos prieš ištrynimą.
Prisijunkite prie savo Monster.com paskyros ir spustelėkite skirtuką „CV“ (angl. “Resumes”), kad pamatytumėte visus įkeltus dokumentus.
Pasirinkite norimą pašalinti CV ir spustelėkite mygtuką „Ištrinti“.
Patvirtinkite pasirinkimą spustelėdami „OK“.
Photobucket siūlo specialų įrankį paskyros ištrynimui. Prieš tęsdami, būtinai atsarginė kopija visų nuotraukų ir vaizdo įrašų, kuriuos norite išsaugoti. Kaip ištrinti nemokamą paskyrą Prisijunkite prie savo Photobucket paskyros. Paspauskite rodyklės piktogramą šalia vartotojo vardo ir pasirinkite „
Jei norite pašalinti naršyklės istoriją arba apsaugoti nepilnamečius nuo nepageidaujamo turinio, svarbu išvalyti visus susijusius duomenis. 1 žingsnis – Ištrinkite naršymo istoriją Atidarykite naršyklės nustatymus ir raskite skyrių, skirtą naršymo istorijai. Čia galite ištrinti visus lankytus puslap