Interneto žinios
Facebook yra viena didžiausių socialinių tinklų platformų, turinti šimtus milijonų naudotojų. Daugelis žmonių pastebi, kad ji perima per daug laiko ir nori atsikratyti šios priklausomybės.
Praneškite savo Facebook draugams, kad nutraukiate veiklą ir planuojate ištrinti paskyrą. Leiskite jiems susisiekti su jumis kitais būdais – el. paštu, WhatsApp, Telegram ar kitomis žinučių platformomis.
Jei norite išsaugoti nuotraukas, įrašus ar kitą informaciją, parsisiųskite savo duomenis iš Nustatymai → Jūsų informacija → Atsisiųsti savo informaciją.
Paspauskite savo profilio viršutiniame dešiniajame kampe ant rodyklės ir pasirinkite Nustatymai ir privatumas, tada Nustatymai. Skiltyje Jūsų Facebook informacija spustelėkite Deaktyvuoti ir ištrinti.
Atsidarys dialogo langas, kuriame turėsite nurodyti priežastį, kodėl išeinate iš Facebook. Pasirinkite priežastį ir spustelėkite Ištrinti paskyrą. Patvirtinkite veiksmą įvesdami slaptažodį ir spustelėkite Patvirtinti.
Po šio žingsnio jūsų paskyra bus ištrinta, o jūsų duomenys – pašalinti iš Facebook serverių (tai gali užtrukti iki 90 dienų).
Ar pavargote nuo nereikalingų apklausų, komentarų ir FarmVille įvykių, kuriuos jūsų draugai skelbia ant sienos? Gal norite atnaujinti politines nuomones, pakeisti nuobodų profilio nuotrauką ar tiesiog patobulinti savo paskyrą. Šiame vadove sužinosite, kaip keisti svarbiausius Facebook pagrindinio pu
Kaip visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrąJei rūpi asmeninės informacijos privatumas, galite pasirinkti visišką paskyros ištrynimą. Ištrynus paskyrą, jos nebus galima atkurti, o visi duomenys – draugų sąrašas, žinutės, nuotraukos – taps nepasiekiami. Alternatyva – paskyros deaktyvavimas, kuris ti