whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> Internetas

Kaip pašalinti seną „Twitter“ profilį

Kaip pašalinti seną „Twitter“ profilį

Jei norite tik išvalyti seną profilio informaciją, bet palikti paskyrą, spustelėkite pavarų piktogramą ir pasirinkite „Redaguoti profilį“. Įveskite naujus duomenis ir paspauskite „Išsaugoti pakeitimus“ – senieji duomenys bus pakeisti.

Jei „Twitter“ jau nenaudojate, galite ištrinti visą paskyrą kartu su visais duomenimis.

Paskyros deaktyvavimas

Deaktyvuoti paskyrą galite tik per žiniatinklio svetainę – mobilių programų šios funkcijos nėra.

Jei pamiršote slaptažodį, eikite į slaptažodžio atkūrimo puslapį ir sekite instrukcijas.

Prisijungę spustelėkite pavarų piktogramą, pasirinkite „Nustatymai“, tada – „Deaktyvuoti paskyrą“. Po deaktyvavimo turėsite 30 dienų, per kurias galite paskyrą vėl aktyvuoti. Po šio laikotarpio visi duomenys bus negrįžtamai ištrinti.


URL:https://lt.whycomputer.com/internetas/100419243.html

Internetas
  • Kaip pašalinti Photobucket paskyrą

    Photobucket siūlo specialų įrankį paskyros ištrynimui. Prieš tęsdami, būtinai atsarginė kopija visų nuotraukų ir vaizdo įrašų, kuriuos norite išsaugoti. Kaip ištrinti nemokamą paskyrą Prisijunkite prie savo Photobucket paskyros. Paspauskite rodyklės piktogramą šalia vartotojo vardo ir pasirinkite „

  • Kaip visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrą

    Kaip visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrąJei rūpi asmeninės informacijos privatumas, galite pasirinkti visišką paskyros ištrynimą. Ištrynus paskyrą, jos nebus galima atkurti, o visi duomenys – draugų sąrašas, žinutės, nuotraukos – taps nepasiekiami. Alternatyva – paskyros deaktyvavimas, kuris ti

Interneto žinios © https://lt.whycomputer.com