Interneto žinios
Jei rūpi asmeninės informacijos privatumas, galite pasirinkti visišką paskyros ištrynimą. Ištrynus paskyrą, jos nebus galima atkurti, o visi duomenys – draugų sąrašas, žinutės, nuotraukos – taps nepasiekiami. Alternatyva – paskyros deaktyvavimas, kuris tik laikinai „uždaro“ paskyrą ir jos turinį paslėpia nuo kitų vartotojų.
Prisijunkite prie savo Facebook paskyros.
Atsisiųskite ir išsaugokite visus norimus duomenis: nuotraukas, žinutes, kontaktus ir kt.
Pasirinkite „Ištrinti paskyrą“ per oficialų Facebook paskyros ištrynimo puslapį (žr. išteklius).
Po prašymo pateikimo paskyra bus deaktyvuota 30 dienų, po kurio laikotarpio ji bus visam laikui pašalinta.
Photobucket siūlo specialų įrankį paskyros ištrynimui. Prieš tęsdami, būtinai atsarginė kopija visų nuotraukų ir vaizdo įrašų, kuriuos norite išsaugoti. Kaip ištrinti nemokamą paskyrą Prisijunkite prie savo Photobucket paskyros. Paspauskite rodyklės piktogramą šalia vartotojo vardo ir pasirinkite „
Įvadas„Facebook“ ir „Google“ – du populiariausi pasaulio tinklalapiai. Jei jau turite „Facebook“ paskyrą, galite ją susieti su „Google“ paskyra, kad prisijungimas būtų greitesnis ir patogesnis.Kaip susieti paskyrasŽingsnis 1Prisijunkite prie savo „Facebook“ paskyros ir viršutiniame dešiniajame meniu