Interneto žinios
Instagram leidžia automatiškai dalintis savo nuotraukomis ir kitais Jums patinkančiais įrašais su Facebook laiko juosta. Tokiu būdu šie įrašai gali pasirodyti Jūsų draugų Facebook naujienų sraute. Jei persigalvojote ir nenorite, kad Instagram veikla būtų matoma Facebook, galite lengvai atjungti Facebook paskyrą Instagram programėlės nustatymuose.
Norėdami sustabdyti dalijimąsi, atidarykite Instagram programėlę savo mobiliajame įrenginyje ir bakstelėkite profilio ikoną (kvadratas) ekrano apačioje. Tada bakstelėkite Nustatymų ikoną (dažniausiai tai yra krumpliaračio piktograma arba trys taškai), pasirinkite Dalijimosi nustatymai ir spustelėkite Facebook. Čia galite:
„Facebook“ programėlė iPhone įrenginiams leidžia greitai dalintis nuotraukomis tiesiai iš foto galerijos arba fotoaparato. Įkeltos nuotraukos automatiškai patenka į albumą „Mobile Uploads“ ir matomos jūsų sienoje.Kaip įkelti nuotrauką1 žingsnisPaspauskite „Facebook“ piktogramą pagrindiniame ekrane.
Jei norite nusiųsti žinutę konkrečiam Facebook vartotojui be prisijungimo prie Facebook, galite tai padaryti siunčiant el. laišką į jo Facebook pranešimų dėžutę. Šioje dėžutėje saugomos tiek Facebook platformoje išsiųstos žinutės, tiek laiškai, siunčiami į unikalų username@facebook.com adresą.Žingsn