Interneto žinios
„Ištrinti“ ir „deaktyvuoti“ Facebook paskyrą nėra tas pats. Ištrynimas – negrįžtamas veiksmas, o deaktyvavimas leidžia vėliau prisijungti ir atkurti paskyrą.
Po šio proceso jūsų duomenys bus ištrinti negrįžtamai per 30 dienų.
Deaktyvuota paskyra bus paslėpta, bet duomenys išliks, kol vėl prisijungsite.
Jei susiduriate su techninėmis problemomis, kreipkitės į patyrusį IT specialistą – jie gali padėti saugiai ištrinti paskyrą.
SD kortelės yra plačiai naudojamas atminties formatas skaitmeninėse fotoaparatų ir kitų įrenginių, leidžiantis saugoti bet kokio tipo failus, jei talpa leidžia. Dauguma stalinių ir nešiojamojo kompiuterių turi integruotą SD kortelių lizdą, todėl failų valdymas ir įkėlimas yra paprastas. Ištrinti kor
Kaip visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrąJei rūpi asmeninės informacijos privatumas, galite pasirinkti visišką paskyros ištrynimą. Ištrynus paskyrą, jos nebus galima atkurti, o visi duomenys – draugų sąrašas, žinutės, nuotraukos – taps nepasiekiami. Alternatyva – paskyros deaktyvavimas, kuris ti