Interneto žinios
Pašalinus „Facebook“ paskyrą iš „Google“, privatumą galima pagerinti, tačiau paskyros deaktyvavimas nesunaikina visų duomenų. Jie lieka „Facebook“ serveriuose ir gali būti matomi paieškos sistemų indeksuose.
„Facebook“ leidžia laikinai paslėpti paskyrą – tai vadinama deaktyvavimu. Tokiu atveju profilis nebebus matomas kitiems vartotojams, tačiau duomenys lieka serveryje ir juos galima atkurti tiesiog prisijungus vėl.
Jei nenorite sugrįžti į „Facebook“, galite ištrinti paskyrą. Tai atliekama užpildžius formą „Delete Account“ puslapyje. Nepaisant deaktyvavimo ar ištrynimo, informacija gali vis dar pasirodyti „Google“ paieškos rezultatuose, nes paieškos varikliai laiko senus duomenis savo indeksuose.
Norėdami sustabdyti „Google“ ir kitų paieškos sistemų nuorodų rodymą į jūsų profilį, eikite į „Facebook“ Privatumo nustatymus (piktograma – krumpliaratis). Skiltyje „Kas gali manęs ieškoti?“ išjunkite parinktį „Ar norite, kad kitos paieškos sistemos susietų jūsų laiko juostą?“.
Po paskyros ištrynimo paieškos varikliai per kelias savaites ar mėnesius atnaujins savo indeksus, pašalindami neveikiančias nuorodas. Jei pateikėte „Google“ pašalinimo užklausą arba pakeitėte privatumo nustatymus, rezultatai turėtų pasirodyti greičiau.
Facebook – populiariausia socialinių tinklų svetainė pasaulyje, leidžianti palaikyti ryšį su draugais, susisiekti su senais pažįstamais ir net susipažinti su naujais žmonėmis. Platforma turi patogią paieškos funkciją, kurią galite naudoti norėdami rasti draugus, šeimos narius ar kitus asmenis pagal
Kaip visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrąJei rūpi asmeninės informacijos privatumas, galite pasirinkti visišką paskyros ištrynimą. Ištrynus paskyrą, jos nebus galima atkurti, o visi duomenys – draugų sąrašas, žinutės, nuotraukos – taps nepasiekiami. Alternatyva – paskyros deaktyvavimas, kuris ti