Interneto žinios
„Facebook“ siūlo dvi paskyros uždarymo galimybes: deaktyvavimą ir ištrynimą. Ištrynimas – tai galutinė paskyros šalinimas, o deaktyvavimas – laikinas laiko juostos uždarymas. Nesvarbu, kurią parinktį pasirinksite, jūsų laiko juosta bus pašalinta iš „Facebook“ ir nebus prieinama niekam.
Deaktyvuodami paskyrą, ji nebelieka matoma „Facebook“ puslapiuose. Bandant pasiekti jūsų profilį, vartotojas gaus klaidos pranešimą, kad tokio puslapio nėra. Jūsų laiko juosta ir kiti su ja susiję duomenys nebus rodomi paieškos rezultatuose.
Nors jūsų laiko juosta nebėra matoma, kai kurios jūsų duomenų dalys vis dar prieinamos. Pavyzdžiui, asmenys, kurie turėjo jūsų išsiųstų žinučių archyvą, galės jas atidaryti ir skaityti. Jūsų profilio nuotrauka šiuose pranešimuose bus pakeista numatytąja silueto ikona.
Deaktyvuojant paskyrą, visi jūsų duomenys lieka „Facebook“ serveriuose. Kadangi deaktyvavimas yra laikinas, informacija išlieka „užstrigusi“ ir gali būti atkurta, kai vėl prisijungsite. Visos nuotraukos, įrašai, draugų sąrašas, komentarai ir nuostatos išliks iki tol, kol paskyrą vėl aktyvuosite.
Deaktyvuojant paskyrą, jūsų asmeninė informacija vis dar susiejama su veikla „Facebook“ serveriuose. Jei norite, kad šie duomenys būtų visiškai pašalinti, turite ištrinti paskyrą. Net jei „Facebook“ išlaiko tam tikras kopijas techniniais tikslais, ištrynimas pašalins visus asmeninius identifikatorius, susijusius su jūsų duomenimis.
Daugelis milijonų „Facebook“ naudotojų šią platformą laiko kasdienine rutina – ji leidžia palaikyti ryšį su draugais ir šeima, planuoti renginius, dalintis nuotraukomis. Tačiau kai kurie vartotojai pasirenka paskyrą išjungti. Štai kelios dažniausios priežastys.PrivatumasDaugelis deaktyvuojančių savo
Facebook el. pašto adresasKiekvienam vartotojui, turinčiam unikalų viešąjį naudotojo vardą, Facebook automatiškai sukuria el. pašto adresą formatu vartotojo_vardas@facebook.com. Laiškai, išsiųsti į šį adresą, pasirodo Facebook Messenger lange.Kaip siųsti laišką iš YahooAtsidarykite savo Yahoo el. pa