Interneto žinios
Jei norite laikinai sustabdyti savo „Facebook“ paskyrą, galite pasinaudoti paskyros deaktyvavimo funkcija. Tai pašalins jus iš žmonių paieškos ir paslėps jūsų laiko juostos informaciją. Skirtingai nuo paskyros ištrynimo, duomenys nėra visam laikui ištrinti, todėl vėliau galėsite atkurti draugus, pomėgius ir nuotraukas, kai vėl aktyvuosite paskyrą. Galite pasirinkti, ar norite ir toliau gauti draugų pranešimus bei kvietimus, ar atsisakyti jų per šį laikotarpį.
Prisijunkite prie „Facebook“ ir viršutinėje meniu juostoje spustelėkite rodyklės žemyn mygtuką, tada pasirinkite „Paskyros nustatymai“.
Pasirinkite skiltį „Saugumas“ ir spustelėkite nuorodą „Deaktyvuoti paskyrą“.
Pasirinkite priežastį, dėl kurios norite laikinai išeiti iš „Facebook“. Galimos priežastys – privatumo susirūpinimai, saugumo problemos, įsilaužimai ar per daug gaunamų pranešimų. Jei norite, galite papildomai paaiškinti savo pasirinkimą lauke „Papildoma informacija“.
Pažymėkite varnelę „Nebepasikliauti ateities el. laiškų iš „Facebook““ jei nenorite gauti jokių pranešimų ar kvietimų po deaktyvavimo.
Paspauskite „Patvirtinti“, įveskite slaptažodį ir spustelėkite „Deaktyvuoti dabar“, kad paskyra būtų sustabdyta.
Kaip visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrąJei rūpi asmeninės informacijos privatumas, galite pasirinkti visišką paskyros ištrynimą. Ištrynus paskyrą, jos nebus galima atkurti, o visi duomenys – draugų sąrašas, žinutės, nuotraukos – taps nepasiekiami. Alternatyva – paskyros deaktyvavimas, kuris ti
Įvadas„Facebook“ ir „Google“ – du populiariausi pasaulio tinklalapiai. Jei jau turite „Facebook“ paskyrą, galite ją susieti su „Google“ paskyra, kad prisijungimas būtų greitesnis ir patogesnis.Kaip susieti paskyrasŽingsnis 1Prisijunkite prie savo „Facebook“ paskyros ir viršutiniame dešiniajame meniu