Interneto žinios
Su daugybe programų, veiklų ir galimybių bendrauti su draugais, „Facebook“ siūlo beveik nesibaigiantį pramogų srautą. Tačiau nuolatinis socialinis bendravimas gali išsekinti. Jei norite padaryti pertrauką, galite laikinai išjungti savo paskyrą naudodami deaktyvacijos įrankį. Deaktyvuodami paskyrą, jūsų laiko juosta ir asmeninė informacija dings iš platformos, o vėl prisijungus – viskas atsiras.
Atidarykite „Facebook“, įveskite savo el. pašto adresą ir slaptažodį, tada spustelėkite „Prisijungti“.
Paspauskite piktogramą „Paskyra“ (krumpliaratis) ir pasirinkite „Paskyros nustatymai“.
Eikite į skiltį „Saugumas“ ir apačioje paspauskite „Deaktyvuoti paskyrą“.
Pasirinkite deaktyvacijos priežastį, pvz., „Tai laikina, grįšiu vėliau“.
Jei nenorite gauti ateities „Facebook“ laiškų, pažymėkite langelį „Nesutikti gauti ateities el. laiškų iš Facebook“. Jei jo nepažymėsite, vis tiek gausite kvietimus į renginius ir grupes.
Paspauskite „Patvirtinti“, kad deaktyvuotumėte paskyrą.
Facebook – populiariausia socialinių tinklų svetainė pasaulyje, leidžianti palaikyti ryšį su draugais, susisiekti su senais pažįstamais ir net susipažinti su naujais žmonėmis. Platforma turi patogią paieškos funkciją, kurią galite naudoti norėdami rasti draugus, šeimos narius ar kitus asmenis pagal
Kaip visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrąJei rūpi asmeninės informacijos privatumas, galite pasirinkti visišką paskyros ištrynimą. Ištrynus paskyrą, jos nebus galima atkurti, o visi duomenys – draugų sąrašas, žinutės, nuotraukos – taps nepasiekiami. Alternatyva – paskyros deaktyvavimas, kuris ti