Interneto žinios
Pranešti apie asmenį „Facebook“ yra rimtas veiksmas, todėl svarbu, kad jūsų priežastys būtų pagrįstos. Nors pranešimai yra anoniminiai, netinkamai pateiktas pranešimas gali lemti paskyros išjungimą. Jei pastebite netikrą paskyrą, pornografinį turinį, neapykantos kalbą, grasinimus, priekabiavimą ar kitus teisės pažeidimus, galite pranešti profilį „Facebook“ peržiūrai.
Prisijunkite prie savo „Facebook“ paskyros ir eikite į asmens, kurį norite pranešti, laiko juostą.
Paspauskite ant „Nustatymų“ (krumpliaračio) piktogramos, esančios laiko juostos dešinėje pusėje šalia mygtuko „Žinutės“.
Pasirinkite parinktį „Pranešti / Blokuoti“.
Pasirinkite priežastį, kodėl pranešate asmenį, iš pateiktų variantų. Jei profilis yra netikras, pasirinkite variantą, nurodantį, kieno asmenį jis apsimeta.
Paspauskite „Tęsti“ ir pateikite trumpą aprašymą, kodėl pranešate apie šią laiko juostą.
Pažymėkite varnelę „Patvirtinu, kad šis pranešimas yra teisingas“ ir dar kartą spustelėkite „Tęsti“.
Eikite į puslapį „Pranešti apie netikrą paskyrą“ (nuoroda – Ištekliai). Įsitikinkite, kad nesate prisijungę. Ši priemonė skirta tiems, kurie nori pranešti apie netikrą „Facebook“ profilį, bet neturi savo paskyros. Pavyzdžiui, naudokite šią formą, jei kas nors apsimeta jumis, bet jūs neturite „Facebook“ paskyros.
Pasirinkite priežastį iš išskleidžiamojo meniu „Kokią problemą patiriate?“. Vienintelė prieinama parinktis – „Šis asmuo apsimeta manimi arba mano draugu“. Kitos parinktys nukreipia į papildomas formas; jei reikia kitos formos, spustelėkite nuorodą ir užpildykite reikiamą informaciją.
Užpildykite likusius laukus, atsakykite į visus klausimus ir spustelėkite mygtuką „Siųsti“.
Facebook – populiariausia socialinių tinklų svetainė pasaulyje, leidžianti palaikyti ryšį su draugais, susisiekti su senais pažįstamais ir net susipažinti su naujais žmonėmis. Platforma turi patogią paieškos funkciją, kurią galite naudoti norėdami rasti draugus, šeimos narius ar kitus asmenis pagal
Kaip visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrąJei rūpi asmeninės informacijos privatumas, galite pasirinkti visišką paskyros ištrynimą. Ištrynus paskyrą, jos nebus galima atkurti, o visi duomenys – draugų sąrašas, žinutės, nuotraukos – taps nepasiekiami. Alternatyva – paskyros deaktyvavimas, kuris ti