Interneto žinios
Blokuodami žmones „Facebook“ neleidžiate jiems tiesiogiai su jumis bendrauti ir atvirkščiai. Šis apribojimas nėra nuolatinis – galite lengvai atblokuoti naudotojus ir vėl atkurti draugystės ryšį.
Prisijunkite prie „Facebook“ ir spustelėkite spynos ikoną mėlynoje viršutinėje juostoje.
Iš meniu pasirinkite „Kaip sustabdyti, kad kas nors mane trukdytų“ (arba panašų variantą).
Pasirinkite „Peržiūrėti visus blokuotus naudotojus“ – matysite visų blokuotų žmonių sąrašą.
Šalia kiekvieno vardo spustelėkite „Atblokuoti“, tada patvirtinkite pasirinkimą.
Atblokuoti naudotojus galite vienu metu, bet atblokuotas asmuo vėl galės būti užblokuotas tik po 48 valandų.
Facebook – tai socialinis tinklas, leidžiantis sekti draugus bet kur jie būtų. Vienas patogiausių būdų išlikti susijusiam – atnaujinti kontaktinę informaciją savo profilyje, kad artimieji galėtų lengvai jus rasti. Šiame straipsnyje sužinosite, kaip per kelis paprastus žingsnius pakeisti kontaktinius
„Facebook“ – tai platforma, skirta dalintis informacija. Vartotojai gali informuoti draugus ir šeimą, ką veikia, kur keliauja, bei parodyti, kas vyksta, įkeliant nuotraukas ir vaizdo įrašus. Be to, „Facebook“ leidžia dalintis svarbiausiomis naujienomis, nuorodomis į kitus tinklalapius ir įdomiais va