Interneto žinios
„Facebook“ saugo visų vartotojų, kuriuos blokuojate, sąrašą, leidžiantį greitai peržiūrėti, kas negali su jumis susisiekti. Blokuoti žmonės rodomi ne pagal abėcėlę, o pagal blokavimo tvarką – nuo naujausio iki seniausio. Iš šio sąrašo galite tik atblokuoti pasirinktą asmenį. Sąrašą galima peržiūrėti naršyklėje kompiuteryje.
Paspauskite Užrakto piktogramą – tai viršutiniame kairiajame meniu – ir pasirinkite skyrių „Kaip sustabdyti asmenį, kuris mane erzina?".
Pasirinkite nuorodą „Peržiūrėti visus blokuotus vartotojus“. Atsivers langas „Blokuoti žmonės“ su visų blokuotų asmenų sąrašu.
Paspauskite mygtuką „Atblokuoti“ šalia vartotojo, kurį norite atblokuoti.
Patvirtinkite spustelėdami „Patvirtinti“. Atblokuotas asmuo vėl galės matyti jūsų įrašus ir susisiekti su jumis.
Baigę, spauskite „Uždaryti“, kad uždarytumėte „Blokuoti žmonės“ langą.
Kaip pašalinti telefono numerį iš „Facebook“Įkeldami telefono numerį į savo „Facebook“ profilį, leidžiate patvirtintiems draugams lengvai su jumis susisiekti. Jei norite apsaugoti privatumą, numerio pašalinimas yra paprastas procesas. „Facebook“ gali naudoti numerį siųsti pranešimus apie naujus įvyk
Kas yra „Facebook“ grupės ir kodėl jos naudingos?„Facebook“ grupės – tai vietos, kur žmonės su bendrais pomėgiais gali dalintis idėjomis, diskutuoti ir dalintis turiniu. Sukūrę grupę, galite lengvai pakviesti draugus ir narius, kad jie prisijungtų prie bendruomenės.Kaip masiškai pakviesti draugus į