whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> Socialinė žiniasklaida

Ar galite dalintis Shutterfly nuotraukomis Facebook?

Shutterfly svetainė leidžia nemokamai talpinti nuotraukas internete ir dalintis jomis su draugais. Naudodami integruotą dalijimosi funkciją, galite Facebook paskelbti nuotraukų nuorodą, kurią draugai galės peržiūrėti net be Shutterfly paskyros. Pasirinkite, kur Facebook norite paskelbti nuorodą – savo laiko juostoje, draugo profilyje, grupėje ar privačioje žinutėje.

Žingsnis 1

Prisijunkite prie savo Shutterfly paskyros ir paspauskite nuorodą „Share“ (Dalintis) puslapio viršuje.

Žingsnis 2

„Quick Share“ (Greito dalijimosi) sekcijoje spustelėkite Facebook piktogramą ir įveskite nuotraukų aprašymą.

Žingsnis 3

Įveskite albumo pavadinimą ir spustelėkite mygtuką „Add pictures“ (Pridėti nuotraukas).

Žingsnis 4

Pasirinkite skirtuką „My Shutterfly pictures“ (Mano Shutterfly nuotraukos) ir atidarykite albumą su norimomis nuotraukomis.

Žingsnis 5

Pasirinkite kiekvieną nuotrauką, kurią norite dalintis, ir vėl spustelėkite „Add pictures“.

Žingsnis 6

Paspauskite mygtuką „Post“ (Paskelbti), tada „Continue“ (Tęsti) – tai sukurs nuorodą į jūsų nuotraukas Facebook.

Žingsnis 7

Atsidarys iškylantis langas, kuriame prisijunkite prie Facebook ir pasirinkite, kur norite paskelbti nuorodą – savo laiko juostoje, draugo profilyje, grupėje arba privačioje žinutėje.

Įrašykite trumpą žinutę arba aprašymą „Write something“ lauke ir spustelėkite „Share Link“ (Dalinti nuorodą). Jūsų draugai galės spustelėti nuorodą ir peržiūrėti nuotraukas Shutterfly platformoje.


URL:https://lt.whycomputer.com/social-media/100411338.html

Socialinė žiniasklaida
  • Kaip išsiųsti nuotraukas iš iPhone į Facebook

    „Facebook“ programėlė iPhone įrenginiams leidžia greitai dalintis nuotraukomis tiesiai iš foto galerijos arba fotoaparato. Įkeltos nuotraukos automatiškai patenka į albumą „Mobile Uploads“ ir matomos jūsų sienoje.Kaip įkelti nuotrauką1 žingsnisPaspauskite „Facebook“ piktogramą pagrindiniame ekrane.

  • Kaip apriboti žmonių galimybę jus žymėti „Facebook“

    „Facebook“ žymėjimo funkcija prideda socialinį elementą prie nuotraukų, tačiau galbūt nenorite, kad visi draugai matytų nuotraukas, kuriose esate pažymėti, jei jų patys neįkėlėte. Nors visiškai užblokuoti kitus nuo jūsų žymėjimo neįmanoma, galite pakeisti privatumo nustatymus, kad tik jūs matytumėte

Interneto žinios © https://lt.whycomputer.com