Interneto žinios
Facebook pokalbių šoninė juosta leidžia siųsti momentinius pranešimus bet kuriam prisijungusiam draugui. Atidarę ją, matote draugų sąrašą – dažniausiai tai žmonės, su kuriais dažniausiai bendraujate arba tie, kurie šiuo metu yra prisijungę.
Facebook suteikia kontrolę, kas gali matyti jūsų buvimą ir su kuo galite bendrauti. Pavyzdžiui, galite blokuoti asmenį, kad jo vardas nebebūtų rodomas šonėje ir kad jis nematytų, jog esate prisijungę.
Prisijunkite prie Facebook ir spustelėkite mygtuką „Pokalbis“ apatiniame dešiniajame ekrano kampe, kad atidarytumėte šoninę juostą. Priklausomai nuo nustatymų, ji gali būti jau atidaryta.
Paspauskite ant krumpliaračio piktogramos, esančios pokalbių šoninėje juostoje.
Pasirinkite „Išplėstiniai nustatymai“, kad atsidarytų naujas langas.
Spustelėkite „Įjungti pokalbius visiems draugams, išskyrus“.
Įveskite asmens, kurį norite išskirti, vardą į tekstinį laukelį. Kai vardas pasirodys išskleidžiamajame sąraše, spustelėkite jį – taip jis bus pridėtas į išimčių sąrašą. Jei reikia, pridėkite dar keletą vardų.
Baigę, spustelėkite „Išsaugoti“.
„Facebook“ žymėjimo funkcija prideda socialinį elementą prie nuotraukų, tačiau galbūt nenorite, kad visi draugai matytų nuotraukas, kuriose esate pažymėti, jei jų patys neįkėlėte. Nors visiškai užblokuoti kitus nuo jūsų žymėjimo neįmanoma, galite pakeisti privatumo nustatymus, kad tik jūs matytumėte
Kaip blokuoti skambučius ir tekstų žinutes Dauguma mobiliojo ryšio operatorių leidžia blokuoti įeinančius skambučius ir SMS iš konkretaus numerio. Tai paprastai atliekama per jūsų internetinę paskyrą. Kai kurių paslaugų blokavimas yra nemokamas, kai kuriems reikalingas mėnesinis mokestis. Verizon W