Interneto žinios
„Facebook“ puslapis tampa neaktyvus, kai deaktyvuojama su juo susieta paskyra. Deaktyvuojus paskyrą, draugai ir kiti vartotojai nebegalės matyti jokios informacijos – nuotraukų, vaizdo įrašų ar įrašų – kol paskyra vėl nebus aktyvuota.
Deaktyvuodami paskyrą, automatiškai deaktyvuojamas ir jūsų puslapis, kuris iš karto tampa nematomas. Nors puslapiai yra vieši, jie yra susieti su konkrečia paskyra. Jei paskyra ištrinama, kiti vartotojai praras galimybę rasti puslapį arba jūsų laiko juostą. Deaktyvuojant paskyrą, „Facebook“ saugo jūsų duomenis – nuotraukas, vaizdo įrašus, profilio ir saugumo nustatymus – tačiau puslapio informacija lieka paslėpta iki tol, kol paskyra vėl nebus aktyvuota. Deaktyvavimas paprastai naudojamas kaip laikinų sprendimų priemonė, jei planuojate vėl grįžti į „Facebook“. Jei deaktyvuosite tik paskyrą, bet ne puslapį, kiti, įskaitant draugus, galės matyti puslapio turinį.
URL:https://lt.whycomputer.com/social-media/100408987.html
„Facebook“ – viena populiariausių socialinių tinklų platformų, kuri 2010 m. turėjo daugiau nei 500 mln. aktyvių naudotojų. Jei dar nesate prisiregistravę, bet susidomėjote draugo profiliu, be paskyros jo peržiūrėti negalėsite. Norint pamatyti kieno nors „Facebook“ puslapį, būtina turėti savo paskyrą
Kaip galutinai ištrinti „Facebook“ paskyrą „Facebook“ – tai socialinis tinklas, kuriame veikia šimtai milijonų vartotojų. Kartais paskyra tampa nebereikalinga, trukdo ar tiesiog nekelia džiaugsmo, todėl kai kurie žmonės nori ją pašalinti visam laikui. Žingsnis 1 Prisijunkite prie „Facebook“ kompiute