Interneto žinios
„Twitter“ programėlėje iOS galite greitai pašalinti nepageidaujamus tweet'us. Ištrynus tweet'ą, jis iškart dingsta tiek jūsų laiko juostoje, tiek visų vartotojų, kurie jį perskaitė, atsakė ar pažymėjo kaip patinka. Tačiau po ištrynimo tweet'as gali laikinai pasirodyti paieškos rezultatų sąraše. Norint ištrinti tweet'ą, iPhone turi būti prijungtas prie Wi‑Fi arba mobiliojo duomenų tinklo.
Paspauskite ant savo profilio nuotraukos („Mano“) navigacijos juostoje programėlėje „Twitter“.
Raskite tweet'ą, kurį norite pašalinti, ir bakstelėkite jį.
Pasirinkite šiukšlių dėžutės piktogramą, esančią po tweet'u, ir patvirtinkite spustelėdami „Ištrinti tweet'ą“ iššokančiame lange.
Įkūręs paskyrą „Twitter“ ir pradėjęs sekti draugus, laikas pradėti rašyti savo tweet’us. Standartinis pranešimas, sukurtas teksto laukelyje Twitter pagrindiniame puslapyje, siunčiamas visiems jūsų sekėjams iš karto, tačiau pradedantiesiems jį pastebės tik nedaugelis. Norėdami pasiekti žmones, kurie
„Facebook“ programėlė iPhone įrenginiams leidžia greitai dalintis nuotraukomis tiesiai iš foto galerijos arba fotoaparato. Įkeltos nuotraukos automatiškai patenka į albumą „Mobile Uploads“ ir matomos jūsų sienoje.Kaip įkelti nuotrauką1 žingsnisPaspauskite „Facebook“ piktogramą pagrindiniame ekrane.