whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> Socialinė žiniasklaida

Kaip pašalinti save iš Facebook nuotraukų naudojant iPhone

Kai kas nors pažymi jus „Facebook“ įraše ar nuotraukoje, jis kuria nuorodą į jūsų laiko juostą, kuri gali būti matoma tiek jo draugams, tiek jūsų draugams. Pažymėjimas gali būti naudojamas atkreipti dėmesį į nuotrauką, kurioje jūs nesate, ir, priklausomai nuo privatumo nustatymų, paskelbti ją jūsų laiko juostoje. Galite gauti pranešimą, kai jus pažymi, o pažymėjimai iš ne draugų gali likti neperskaityti, kol juos patikrinsite. Iš iPhone programėlės galite pašalinti save iš nuotraukų, tačiau ne iš įrašų.

Kaip pašalinti save iš nuotraukos „Facebook“ programėlėje iPhone

1 žingsnis

Prisijunkite prie savo „Facebook“ paskyros iPhone programėlėje ir raskite nuotrauką, iš kurios norite pašalinti žymą.

2 žingsnis

Bakstelėkite nuotrauką, kad atidarytumėte ją pilname ekrane.

3 žingsnis

Bakstelėkite tris taškus po nuotrauka, tada pasirinkite „Pranešti apie nuotrauką“.

Pasirinkite „Noriu pašalinti save iš žymės“ ir spustelėkite „Tęsti“. Patvirtinkite pasirinkimą spausdami „Gerai“ kitame lange.


URL:https://lt.whycomputer.com/social-media/100412072.html

Socialinė žiniasklaida
  • Kaip naudotis GPS iPhone 3G

    Viena iš labiausiai lauktų iPhone 3G savybių – GPS technologijos integracija. Įrenginyje įdiegtas pasaulinis pozicionavimo sistemų (GPS) modulis leidžia vartotojams gauti navigacijos nurodymus ir rasti kelią bet kurioje pasaulio vietoje. Nesvarbu, ar vairuojate automobiliu, ar vaikštote nežinomame m

  • Kaip peržiūrėti nuotraukas iPhone įrenginyje

    iPhone – „Apple“ gaminama išmanioji telefonų linija su liečiamuoju ekranu ir dviem integruotais fotoaparatų objektyvais, skirtais tiek video, tiek nuotraukų fiksavimui. Nuotraukos automatiškai išsaugomos į įrenginio atmintį, kai naudojate numatytąją programėlę Camera. Be to, nuotraukas galite įkelti

Interneto žinios © https://lt.whycomputer.com