whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> Socialinė žiniasklaida

Kaip pašalinti žmonių žymas iš bendrinamo turinio „Facebook“

„Facebook“ žymos leidžia nukreipti įrašą konkretiems žmonėms. Jei netyčia pažymėjote ką nors, ko nenorite, galite pašalinti žymą tiesiog iš pradinio įrašo. Tai sumažins galimybę, kad nuotrauka su žyma atsiras jų laiko juostoje.

Įrašo ištrynimas

1 žingsnis

Raskite įrašą, kuriame norite pašalinti žymą, ir užveskite pelę ant jo.

2 žingsnis

Paspauskite pieštuko piktogramą ir pasirinkite "Ištrinti…". Patvirtinkite paspausdami mygtuką "Ištrinti".

Po to eikite į originalų įrašą, spustelėkite "Bendrinti" ir paskelbkite jį dar kartą be žymų.

Nuotraukų žymų šalinimas

1 žingsnis

Raskite nuotrauką su nepageidaujama žyma ir spustelėkite ją.

2 žingsnis

Paspauskite mygtuką "Žymėti nuotrauką" apačioje.

Užveskite pelę ant asmens vardo, kurio žymą norite pašalinti, ir pasirinkite "Pašalinti žymą". Baigę spustelėkite "Baigti žymėjimą".

Daugelio nuotraukų žymų šalinimas

1 žingsnis

Spustelėkite mygtuką "Veiklos žurnalas" savo "Facebook" laiko juostoje.

2 žingsnis

Šoninėje juostoje spustelėkite nuorodą "Nuotraukos".

3 žingsnis

Pažymėkite varnelę šalia kiekvienos nuotraukos, iš kurios norite pašalinti žymas.

Paspauskite mygtuką "Pranešti/Pašalinti žymas" ir patvirtinkite veiksmą.

Patartina

  • Bet kurią savo žymą galite pašalinti tiesiog užvedę pelę ant įrašo, paspaudę pieštuko piktogramą ir pasirinkę "Pranešti/Pašalinti žymą".

URL:https://lt.whycomputer.com/social-media/100411241.html

Socialinė žiniasklaida
  • Kaip išsiųsti nuotraukas iš iPhone į Facebook

    „Facebook“ programėlė iPhone įrenginiams leidžia greitai dalintis nuotraukomis tiesiai iš foto galerijos arba fotoaparato. Įkeltos nuotraukos automatiškai patenka į albumą „Mobile Uploads“ ir matomos jūsų sienoje.Kaip įkelti nuotrauką1 žingsnisPaspauskite „Facebook“ piktogramą pagrindiniame ekrane.

  • Kaip apriboti žmonių galimybę jus žymėti „Facebook“

    „Facebook“ žymėjimo funkcija prideda socialinį elementą prie nuotraukų, tačiau galbūt nenorite, kad visi draugai matytų nuotraukas, kuriose esate pažymėti, jei jų patys neįkėlėte. Nors visiškai užblokuoti kitus nuo jūsų žymėjimo neįmanoma, galite pakeisti privatumo nustatymus, kad tik jūs matytumėte

Interneto žinios © https://lt.whycomputer.com