Interneto žinios
„Facebook“ programėlė iPhone įrenginiams leidžia lengvai bendrauti su draugais ir šeima. Kai gautųjų dėžutė užpildoma senų pokalbių, galite naudoti programėlę arba mobilųjį svetainės variantą, kad ištrintumėte nereikalingus pranešimus ir sutvarkytumėte dėžutę. Pranešimai veikia panašiai kaip el. laiškai – jų ištrynimas pašalina tik jūsų kopiją, o ne gavėjo.
Atidarykite „Facebook“ programėlę ir pasirinkite skirtuką „Messages“ (Pranešimai). Taip pat galite per Safari naršyklę apsilankyti „Facebook“ svetainėje (nuoroda ištekliuose).
Suraskite norimą ištrinti pranešimą ir perbraukite pirštu nuo kairės į dešinę per pranešimo santrauką. Alternatyviai, paspauskite ir laikykite pranešimą – atsiras meniu su parinktimis „Delete“ (Ištrinti), „Archive“ (Archyvuoti) arba „Mark as unread“ (Pažymėti neskaitytu).
Pasirinkite „Delete“, kad pašalintumėte pranešimą.
Kaip visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrąJei rūpi asmeninės informacijos privatumas, galite pasirinkti visišką paskyros ištrynimą. Ištrynus paskyrą, jos nebus galima atkurti, o visi duomenys – draugų sąrašas, žinutės, nuotraukos – taps nepasiekiami. Alternatyva – paskyros deaktyvavimas, kuris ti
„Facebook“ programėlė iPhone įrenginiams leidžia greitai dalintis nuotraukomis tiesiai iš foto galerijos arba fotoaparato. Įkeltos nuotraukos automatiškai patenka į albumą „Mobile Uploads“ ir matomos jūsų sienoje.Kaip įkelti nuotrauką1 žingsnisPaspauskite „Facebook“ piktogramą pagrindiniame ekrane.