whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> Programinė įranga

Kaip Photoshop programoje sukurti „Pen & Ink“ nuotraukas

Adobe Photoshop leidžia greitai ir lengvai kurti pieštuko ir rašalo (pen & ink) stiliaus iliustracijas iš bet kurio foto arba nuskenuoto vaizdo. Paverčiate nuotrauką į juodai baltą, o po to pridedate spalvas, gaunant komiksų ar grafinės novelės efektą.

Žingsnis 1

Atidarykite Photoshop, spustelėkite Open File, suraskite norimą nuotrauką ir patvirtinkite Open. Palaukite, kol vaizdas įkeltas.

Žingsnis 2

Eikite į Layer meniu, pasirinkite Duplicate ir suteikite kopijai norimą pavadinimą. Patvirtinkite OK.

Žingsnis 3

Pasirinkite Layer → New Adjustment Layer → Hue/Saturation. Sumažinkite Saturation iki –59, kad pašalintumėte beveik visą spalvą.

Žingsnis 4

Pasirinkite nukopijuotą sluoksnį. Eikite į Filter → Sketch → Graphic Pen. Nustatykite Stroke Length iki 15 ir reguliuokite Light/Dark Balance, kol pasieksite norimą efektą. Stroke Direction išskleidžiamajame meniu pasirinkite: dešinė įstrižainė, kairė įstrižainė, horizontali arba vertikali linija.

Žingsnis 5

Dešinėje sluoksnių juostoje spustelėkite ant matomumo (akių) piktogramos, kad patikrintumėte, jog sluoksnis matomas. Šiame etape galite sustoti, jei norite juodai baltos iliustracijos.

Žingsnis 6

Norėdami pridėti spalvų, du kartus spustelėkite Hue/Saturation sluoksnyje, pakeiskite Saturation į 50 ir spustelėkite OK. Tada eikite į Layer → New Adjustment Layer → Levels ir reguliuokite slankiklius, kol pasieksite norimą spalvų intensyvumą.

Reikalinga įranga

  • Foto kamera arba skenuotos nuotraukos

URL:https://lt.whycomputer.com/software/100406623.html

Programinė įranga
  • Kaip sukurti grafikus naudojant Adobe Photoshop

    Kaip sukurti grafikus naudojant Adobe PhotoshopAdobe Photoshop yra viena populiariausių grafikos programų, nes ji yra itin lanksti. Ją galima naudoti įvairioms užduotims – nuo reklamų ir brošiūrų kūrimo iki animacijų, taip pat puikiai tinka verslo pristatymams ar vyriausybiniams tinklalapiams skirtų

  • Kaip Photoshop programoje sukurti prizmos efektą

    Photoshop – Adobe kuriama nuotraukų redagavimo ir grafinio dizaino programa, leidžianti kurti bei redaguoti vaizdus skaitmeninei ir spausdintinei medijai. Vienas įdomiausių efektų – prizmos simuliacija, kurią galima sukurti rankiniu būdu, naudojant geometrijos įrankius. Šiame vadove pateikiami papra

Interneto žinios © https://lt.whycomputer.com