whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> Programinė įranga

Kaip Adobe Illustrator programoje sukurti neigiamą (inversinį) paveikslą

Adobe Illustrator – profesionali grafinio dizaino ir iliustracijų programa, kurią naudoja daugelis dizainerių. Programoje yra įvairūs filtrai, leidžiantys keisti ir papildyti vaizdus. Vienas iš jų – „Invertuoti spalvas“ (Inverse Colors), kuris suteikia paveikslui neigiamą (inversinį) atvaizdą.

Kaip sukurti neigiamą paveikslą Illustrator programoje

1 žingsnis

Sukurkite naują sluoksnį: meniu File → New, tada Layer → New Layer.

2 žingsnis

Naujame sluoksnyje nubrėžkite kvadratą, kurio matmenys atitinka norimo pakeisti paveikslą.

3 žingsnis

Pasirinkite paveikslą, kurį norite invertuoti.

4 žingsnis

Pasirinkite Edit → Select All, kad pažymėtumėte visą paveikslą.

5 žingsnis

Eikite į Filters → Colors → Invert Colors. Paveikslas bus rodomas neigiamu (inversiniu) variantu.

Taip gausite greitai ir efektyviai paruoštą neigiamą vaizdą, kurį galėsite naudoti tolesniam dizainui.


URL:https://lt.whycomputer.com/software/100406517.html

Programinė įranga
  • Kaip peržiūrėti kompiuterio naudojimo istoriją

    Kompiuterio istorija neapsiriboja tik naršymo įrašu internete. Be interneto istorijos, kompiuteris fiksuoja visus atidarytus elementus – programas, dokumentus, nuotraukas, muziką ar vaizdo įrašus. Windows XP ir Vista šią informaciją galima pasiekti per Pradžios meniu. Internetinė naršymo istorija Ži

  • Kaip sukurti skrajutę naudojant Adobe Illustrator

    Adobe Illustrator yra vienas geriausių programų, skirtų skrajutės kūrimui. Jo vektorinė grafika lengvai mastelio keičiama iki bet kokio dydžio, o rezultatas atitinka profesionalius standartus. Programa leidžia integruoti nuotraukas ir netkurti vektorinius meno kūrinius su specialiais efektų filtrais

Interneto žinios © https://lt.whycomputer.com